reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Sylka, ślicznego masz synka :)

Kaja, ja mam tak samo - zamiast wypocząć w nocy to budzę się obolała i zmęczona. Brzuch jakbym miała poobijany z każdej strony.

Hehe, co to z tymi zajadami - ja się dzisiaj obudziłam ze spuchniętą górną wargą i ewidentnie coś mi się wewnątrz na śluzówce robi. Też muszę sobie witaminy zaaplikować :-)

Blanka, Vinga kciuki trzymam !!!!

reklama
Jasne ,że trzymam kciuki za Blankę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&dobrze,że za wczasu jest reakcja.
Vinga
no to chyba przytulanki zadziałały oczywiście ogromne kciuki kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sylka przeczytałam wpis z porodowki,przyznam że przerażająco to wszystko wyglądało,ta pekająca szyjka itp,kurcze...ale juz po wszystkim i jesteście cali i zdrowi,dużo zdrówka
Dona może to być stresowe,ale własnie ja wczoraj byłam spokojna nawet,także nie wiem.
Dziś zrobiłam badania,min na to swedzenie i mam nadzieję,że będzie wszystko ok,także na kwas moczowy w krwi min z racj tego ciśnienia.
Proszę o kciuki za dobre wyniki.....

Mnie też tak od wczoraj kuje raz w jednej raz z drugiej pachwinie tak mocno zakuje ,pulsujący bol i spokoj.
Poloze się na drzemkę...

sliczne dzieciaczki .... aj ja juz chce i to bardzo !!! :)

Vinga spokojnie ... kiedy wyjdzie to wyjdzie byleby zdrowiutki byl :)

Nisiao wiesz ja w Twoim wypadku widze jedno wyjscie zebys sie tak nie denerwowala... poprosic o wywolanie porodu swojego lekarza czy w szpitalu ... bo sie nerwicy jakiejs nabawisz ... a po porodzie jeszcze jakiejs depresji bo przy maluchu bedziesz jeszcze bardziej niespokojna i zmartwiona

Blanka​ trzymam kciuki

szlak ... zapalenia spojowek dostalam ... jak na zlosc ... poprzedni porod z chorobskiem ze jak kaszlnelam to mnie d... bolala ... a teraz w okularach bede musiala rodzic bo soczewek nie zaloze a to taka wygoda

Ostatnia edycja:
Jakie macie śliczne skarby :-) teraz tylko patrzeć jak rosną :-)
Jakie macie sposoby na migrenę, bo coraz częściej mam z nią problemy, i nic nie pomaga :-(

Nisiao popieram to co Kasieńka napisała, wrzuć trochę na luz, bo później przy dziecku też będziesz wariować, w końcu w depresję wpadniesz.

jednak jakiś fałszywy alarm, tylko zamieszania narobiłam :zawstydzona/y: powiedzcie mi miewacie takie silne bóle? bo to skurcze nie były... pierwszy raz z czymś takim się spotykam, może to te wstawianie się główki w kanał... już sama nie wiem cóż to było:oo:

Vinga - ale napięcie było ;) a to juz pora na nas prawie wszyskie ;)

Ja bol brzucha mam ale nie skurczowe tylko tak po bokach albo w pachwinach bardzo bolesne ale za cholere nie powiem ze to skurcze no bo pamietam bol na @ absolutnie nie to ....

Za to ja dzisiaj od 2 do 5 rano myslalam ze zejde tak sie napowietrzylam takie wzdecia mialam nad ranem R przyniosl mi espimisan troche przeszlo no i od 9 mnie czysci i zaraz znowu wzdecia okropne i tylko huk w brzuchu ale nic takiego wczoraj nie jadlam ;(

reklama
Sylka o matko to ty ciężki miałaś poród, ale dobrze ze z małym wszytko ok, i teraz z dnia na dzień będzei już coraz lepiej

Marika kolejny raz ogladałam nasze styczniowe maluszki w galerii i zauważyłam że postarzyła Laurkę o 2 lata:)

Ostatnia edycja:
Do góry