Hej Dziewczynki!!
nie było mnie pare dni ale nadrabiam
) Nadrabiamyyyy, ja i kluseczka moja w brzuszku
ciagle w dwupaku
ale juz pracujemy z S nad zmiekczaniem szyjki
)) Boziu jak ja sie ciesze ze juz ten styczen, ze dotrzymałysmy i ze zaraz nasza kruszynka bedzie z nami!!!!!!!!! Łaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Sylka, Dona: no kawalerowie pierwsza klasa!!!!! Cudasni są!! DO schrupania
)
Vinga: kiedys sie własnie zastanawialam co w takiej sytuacji z blizniakami
) ale jaja!
Co do tych bóli jak na @ to tez miewam...hmmm
Milusia: u nas tez choinka sie sypie! Dziad jakis!! i wlasnie tez mysle ze chyba ja wyrzuce jutro... pozniej moze nie byc kiedy, ale sie trzyma niby 3 króli, chociaz moj chłop to juz dzien po siwetach chcial ja wyrzucic. Czyli masz jeszcze szanse na pierwsze dzidzi urodzone u Was w spzitalu w tym roku
No, no moze moze kto wie;p
Blanka: kciuki, kciuki, kciuki~!
Miejski: alez ja CI zazdroszcze tego bąbla juz przy sobie!
Kasia: a no moze juz sie zaraz zaczac!!!
))
Dziewczynki przepraszam ze nie dla kazdej słowko, ale juz nie pamietam co której jak co!
Słuchajcie troszke chcialam o sobie. No wiec po 1.
czy wiecie cos na temat zajadów w takiej koncówce ciązy?? BO wlasnie mi sie pojawil jeden i tak sie zastanawiam czy to dziadostwo nie jest niebezpieczne:/ ( to zajad nie opryszczka)
Zaczela znów dokuczac mi alergia;/ jak sie uspokoila ostatnimi czasy to chyba znów mi szaleja hormony, wiec moze sie cos zaczyna dziac. SWEDZI!!!!!!!!!!
SKurcze tez mnie mecza wieczorami i dziwny sluz pojawia sie. Moze to ten czop po troszku. I zaczelam zasypiac w dzien gdzie ostatnio mi sie to nie zdarzalo i tak mysle czy to organizm nie regeneruje sil przed wielkim finalem?
)) Jak myslicie??
GOtuje pomidorówke tak mnie ochota naszla ze szok !!!!!!!
Buziaki