reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Hej Mamcie :)
Wpadam na chwilke, bo kompletnie nie mam na nic czasu :) Nasz Maluszek zabiera mi caly moj czas, a mi sie jeszcze wydaje ze dnie i noce za krotkie by sie nim nacieszyc:-p Mam nadzieje, ze w tym tyg sie bardziej ogarne z wszystkim i zaczne byc na bierzaco tutaj, bo tesknie za wami dziewczynki i nawet nie wiem kto sie juz rozpakowal :(
a wiec

Ogromne gratulacje dla wszystkich Mamus, ktore maja juz swoje pociechy ze soba :):-D:-D:-D

Ada1989- jutro wasz wielki dzien! 3mam kciuki oby wszystko poszlo dobrze!:-D

buziakuje!

reklama
Witm mamusie probuje was poidczytac,ale niema szans tyle naprodukowane a ja ciagle w biegu,albo maluszek albo cos kolo siebie probuje ogarnac, mam tyle pytan i watpliuwosci kocham tego skarba nad zycie i tak strasznie sie o niego boje,ze nie wiem czy dobrze wszystko dla niego robie,ciagle mam wrazenie,ze za malo je od piersi juz niestety chyba bedziemy sie odstawiac bo niebardzo nam to idzie narazie jeszcze mieszamy,a tak w nocy raczej ladnie spi i je pobudka mniejwiecej w srodku nocy nad ranem i cos okolo polnocy, w dzien troche gorzej nam spanie idzie, probujemy sie nastawic na wieczorne kapanie o jednej godzinie,ale tez nam to narazie nie wychodzi wiec miedzy18a20 przewaznie wybudzamy. Dzisiaj udalo mi sie wyjsc na chwilke do sklepu zaczerpnac swierzego powietrza mama nam zostala z maluszkiem te15 minut dobrze,ze biedronke mamy kolo siebie :) w tym tygodniu z maluszkiem wybieramy sie do pediatry na pierwsza wizyte kontrolna, mam nadzieje,ze przybral na wadze.
Czarni a ty jeszcze w dwupaku? no to sie malenstwu spodobalo w brzusiu :)
Ada1989 jutro bedzie Was 4 :) Ale fajnie czekamy na wiesci ;)
Indziorka kochana trzymaj sie tam z malenstwem, najwazniejsze,ze juz jestescie pod dobra opieka :)
Mamaaga4 a co u Was nowego?Jak sie chowa Lilianka?

Gratulacje dla kolejnych mamus :)

Witam
Ja nie dawno wrocilam od mamy Po tej podrozy jestem tak wykonczona ze szok

ada1989
trzymam kciuki za jutrzejszy dzien POWODZENIA

biłkabdg swietne zdjecia a prezenty rewelacyjne

Sytuacja na froncie opanowana

Więc cioteczki o 17 40 urodziła sie Nadia 3520 i 56 cm
Poród można nazwać błyskawiczny 17 odeszły wody było by szybiej ale na skurczach partych nie mogłam sie skupić na przeniu tylko powietrze trzymałam w buzi :-D
Ale wszystko dobrze mała śpi ja w koncu jem bo cały dzień nic w buzi nie miałam.
Co wam tu jeszcze powiedzieć a byłam nacinana nie dało rady bez

Mila83 wieelkie gratki Duzo zdrowkadla Was

Indziorka trzymamy kciuki za Ciebie Oby to cisnienie sie unormowalo

Czarni w koncu Nadia zdecydowala sie przywitac swiat GRATULUJE Zycze duzo zdrowka dla Was :-)

Ostatnia edycja:
Czarni! Nareszcie! Wielkie, gratulacje, i fajnie, że choć oczekiwanie było długie poszło szybko! Zdrówka dla Nadii i dla Ciebie!
Mumm
witaj po długiej nieobecności naciesz się synkiem ile to możliwe, a potem pisz co u Was.
Januarka na pewno jesteś świetną mamą! Na początku jest wiele pytań i wątpliwości. Jak coś to wal na forum jak w dym, może akurat któraś z nas pomoże, jutro będziesz u lekarza, to na pewno też coś ci tam wyjaśni
;-)
ADA 3 mam mocno kciuki za Ciebie, niech maleństwo wydostanie się z Ciebie szybko i bezboleńie!

reklama
Do góry