reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Hej

Marzenixx, Mila gratulacje ogromne!!!:-)

Magda super że już w domku jesteście, Marcelek mały słodziak, taka fajna kluseczka:-) odpoczywajcie dużo!!
Marta Ala śliczna panienka, pięknie sie uśmiecha:-) buziaki dla was i dużo siły:)))
Indziorka jak tam u was?????
Czarni a u was coś sie ruszyło??

nie doczytałam jeszcze wszystkiego, ale zaraz pewnie położe sie do łóżka z lapkiem to bede miała czas:) u nas leniwa dosyć sobota, była u mnie kumpela, troche posiedziałyśmy pogadałyśmy, ma mnie odwiedzić jak już bede w domku z powrotem:) potem M wstał po pracy, był w centrum małe zakupki zrobić a jutro idzie do marketu, ja raczej odpadam:p porobie coś w domku, np poprasuje bo odkładam to już kilka dni:p no i uszykuje pościel maluszkowi, musze jeszcze wymyć stare grzechotki i gryzaczki, a potem już tylko czekać bede:-)

reklama
ufff padam ze zmęczenia.. dzisiaj kładę się wcześniej spać bo normalnie narobiłam się.. przygarnęłam pokoik alusi - nareszcie ma cieplutko bo grzejniczek naprawiony :-):-):-) a później jeszcze wysprzątałam łazienkę że aż miło ;-) mój dzisiaj w domku więc do 3 nad ranem siedzieć nie będę :-)

milusia83 podziwiam że mimo ciężkich nocek masz tyle siły i zapału i żeby jeszcze wejść do nas na bb ;-)
mila83 GRATULACJE !!! zdrówka !!! :-):-):-)
arbuz jak ja byłam na podtrzymaniu to miałam szafkę takiej wielkości że tylko papier toaletowy się mieścił :-D
marta87 ale piękności :-):-):-)

miłej nocki stycznióweczki :-)

Melduje sie chyba nie muszę pisac że w dwupaku... Kolejna pszczola była odlot na godzinę :-D strasznie dziwne uczucie...
Leże sobie skurcze mam ale wiecie jak to jest są są i ustają... Więc sie nie nakręcam...
Wogóle dopiero znaczyłam która godzina :-D nie długo chyba spać bo z rana znowu będą wędrówki od pulsu po temperaturę ciśnienie kręcą sie strasznie...

caroline mam nadzieje ze obylo sie bez powodzi hehe;D Odpoczywaj ;)

Martinek ja wlasnie zakupilam bepanthen a go nie trzeba zmywac przed karmieniem czy trzeba? Dziekuje za porady bardzo mi pomoglas ;) Nie ma to jak sprawdzone metody od doswiadczonej juz mamusi ;)

Marta ale ma slodka i sliczna coreczke;)

mila gratulacje ! Duzo zdrowka dla Was ;)

czarni powodzenia oby sie wkoncu rozkrecilo ;)

Dobranoc ;)*

Ja tylko na momencik, bo właśnie tyle co zakończyła się moja imprezka: BABY SHOWER..było przemiło, z rana opisze więcej.

Mila gratulacje córeńki :happy2: dużo radości kochana z bycia mamunią i buziaczki dla was dziewczyny !!!

Indziorka zdrówka i życzę szybkiego rozwiązania.

Marzenixx gratulacje narodzin synusia !

Ostatnia edycja:
Emilia korzystajcie bo potem może być ciężko, mnie czasem przykro że nie mam tak z kim Konrada zostawić bo człowiek by gdzieś wyskoczył... no ale trudno:)
agaagaaga należy mu sie dwa tyg urlopu tacierzyńskiego to teraz wykorzystuje, a z tego co kojarze to w Polsce tez od jakiegoś czasu jest taka możliwość, może niech twój M sobie weźmie?
asiorreek trzymam kciuki za jutro!!
aninek ja właśnie niedawno zauważyłam że jak długo śpie lub leże na boku to spojenie strasznie mnie boli przy wstaniu:/ a jak leże na plecach to potem lędźwia mnie bolą:/ ani tak ani tak nie jest dobrze ech....
Magdus no tak wtedy to juz na pewno uwierze, innej opcji nie będzie:-D co do pępuszka to ja np tylko wodą myłam, potem trzeba porządnie osuszyć i nic nam sie nie paprało, odpadł chyba po 2 tyg
martinek super że taka szczęsliwa jesteś, ładnie ci mała przybiera:-) oby tak dalej:tak:
green dużo zdrówka dla Emilka, że też musiało wam sie to cholerstwo przyplątać:no:
Dorotqua za ciebie też kciuki trzymam:-)
caroline mnie teżnogi ostatnio strasznie spuchły, tak ze skarpetki mi sie odciskaja nad kostkami:/ i skóra w tym miejscu boli przy dotykaniu....
Anetka trzymam kciuki:) super że mąż ci tyle pomaga:tak:
Marta jeju z tym znieczuleniem to współczuje, ja bym chyba nie dala.... tak jak np nie mam problemu z tym zeby sobie obserwowali czy np uczyli sie jak brzuch "macać" na mnie, to z wkluciem w kregoslup bym nie pozwolila, za duze ryzyko:(
milusia wracaj szybko do zdrowia.... wspolczuje nocki, no ale to pewnie nie ostatnia taka:sorry2:
bilka super ze impreza sie udala:))
czarni a kontaktowalas sie jakos z Marznixx? kurcze ta twoja corcia to naprawde uparta:p

mnie sie przypomnialo z takich przydatniejszych rad jak chodzi o maluszki zeby w miare mozliwosci jak najszybciej nauczyc kiedy noc a kiedy dzien, tzn najlepszym sposobem na to jest rytual np kapieli, masazu przed zasnieciem na noc, ja sie staralam tego trzymac z Konradem i jak mial 2 miesiace to juz mi do rana przesypial, z jedna dwiema pobudkami w nocy, a w dzien duzo zabawy aktywnosci:)) tak tez teraz zamierzam co by troszke w nocy moc pospac:-)

teraz wcinam marchewke, młody coraz mniej sie rusza w rzuszku chyba ma ciasniej, ale za to jak zacznie to boli troszke i prostowac zaraz sie musze, chyba dlugie nogi ma:-D

Hej dziewczyny. I kolejny dzień monotoni :-D już zaczynam mieć mały rausz bo pszczółce ;-)

Ada tak mam kontakt z marzena smsowy czekam na mnie na dole ale moje dziecko bardziej jeśl uparte nie chce poznać kolegi :-D

Witam

milusia83 i tak zazdroszcze przy dwojce dzieciaczkow sily i czasu wogole wejscia na kompa :-) Ciekawa jestem jak jak ja to ogarne

ada1989 Tak zgadza sie w Polsce nalezy sie tatusiom 2 tyg urlopu Fajnie by bylo gdy by moj M mogl wziasc sobie tacierzynski Ale coz nie moze bo pracuje u swojego ojca a on mu za wolne nie zaplaci :no:Minus pracowania z rodzicami Bynajmniej w naszym przypadku Plusem jest to ze warsztat jest kolo domu i w razie W zawsze moze przyjsc

biłkabdg gratuluje udanej imprezki A maluszek pewnie dostal duzo prezentow

marta87 śliczniutka twoja Ala Duzo zdrowka Wam zycze

Dziewczyny te co juz urodzily dla mnie Wasze rady sa bezcenne To moje pierwsze dziecko takze wszystko jest dla mnie nowoscia Dziekujemy razem z Julcia za dobre rady formuowych ciotek

Ide na sniadanko i ruszamy z mezem w podroz na obiadek do mojej mamy

Milego dnia

reklama
Hej,

Czarni, ja myślałam, ze to już u Ciebie!:) Skoro nie, w takim razie cały czas mocno trzymam kciuki. Czuję po kościach, że też pójdę na wywołanie. Żadnych skurczybyków przepowiadających, nic się nie dzieje, jakby to był 6 miesiąc...

Marta - śliczna córcia, piękne imię;) Gratulacje:)

Biłka - super, że impreza się udała:) odeśpij ją solidnie:)

Jestem po przespanej nocce, mimo że śnił mi się sam Jarek Kaczyński...pozostawmy to bez komentarza. Przyjechał ze swoją świtą do jakiejś szkoły czy przedszkola, w którym niby pracowałam. Miał jakąś wstęgę przecinać, a jego ochroniarz patrzył mi w cycki, więc dostał z liścia i się Bogu dzięki obudziłam...

Dziś skoro się nic nie dzieje (oprócz białej gęstej wydzieliny co jakiś czas - moze to czop w kawałkach) jedziemy po obiadku na urodziny męża kuzyna. Wcześniej jeszcze podrzucę kumplowi moje l4, bo ja już sama do pracy nie dotrę. Moze daleko nie mam, ale boję się tej szalejącej grypy, tłumów w autobusach, będę czuć się bezpieczniej tu wokół komina:)

Życzę Wam miłego dzionka póki co:)

Do góry