reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Ada no to ładną miałaś przygodę.... ja ze strachu trzymam męża z dala powiedziałam że jak wytrzymam to 31 wieczorem idziemy poszaleć a potem niech sie dzieje co chce ;)
a co do cycków to zazdroszczę.... mi mogło by coś pójsć...
coś mnie znowu zaczyna w brzuchu łapać.... mam na dzieje ze to tylko chwilowe bo od wczoraj wieczora znowu mam akcje z czyszczeniem....

reklama
Czarni chętnie oddam ze dwa rozmiary:confused2: po ciąży muze sobie jakis porządny stanik kupic, no i większy, chyba że coś się zmieni....

kupiłam sobie ten gaviscon na zgage pare dni temu bo kończa mi sie tabletki, tym razem wzięłam ten w płynie, masakra jakie to ochydne:baffled: smak jakby ktoś zmieszał farbe plaktową z miętą, bleeee:confused2::confused2:

Ada chętnie przyjmę ;)
co do leków mówią że mają działać nie smakować.... wiec zamykamy oczy i pijemy....
jak mi sie nic nie chce... poszłabym do łóżka a nawet dupci mi sie z przed kompa nie chcę ruszać.... gapie sie na tego fejsa szukając chyba natchnienia....

Hej dziewczyny:-D
Widze wszystkie juz po swiatecznych imprezkach z pelnymi brzuszkami:rofl2: Ja tez siedze juz przed TV, zdazylam ogarnac po najezdzie rodzinki. Dzieciaczki obdarowane i uscieszone, my objedzeni i opici- pies az padl jak tylko wszyscy wyszli, bo tak byl rozchwytywany:-pMoj M tez juz polegl, ale przynajmniej mi pomogl posprzatac:tak:
Teraz oby tylko zachcialo mi sie spac i jutro nastanie nowy piekny dzien zblizajacy Nas do godziny "zero":laugh2:

Ada1989- Witaj Kochana i zycze spokojnego wieczoru(nocki), zawsze jest z Toba synek wiec nie jestes sama:-D A co do przygody z "wylewem" to nie zle musialas sie przestraszyc!Cale zycie przed oczami:eek: Ale na szczescie to tylko falszywy alarm i teraz juz Wam nic nie zostaje jak spokojnie dotrwac do cc:laugh2: A o przytulankach- to moj M sie boi gorzej niz ja i mnie nawet tknac nie chce:cool:a ja mam taka ochote:sorry::laugh2:

Czarni ja tez Ci moge moje (. )( .) oddac! Ja nosze w tej chwili miseczke DD i wydaje sie mala :crazy:

Dobranoc Mamusie- kolorowych snow!!!

czarni no tak jakoś tam dam rade lepsze to niż zgaga;)
muum to be fakt synek ze mną jest, może nie fizycznie ale na pewno śni o mamusi:-Dno i pies:-p fajnie że świeta wam sie udały:)) a DD miseczke to ja bym chciała teraz mieć, masakra jak będę musiała sobie G kupić....

Anetka super opis porodu, współczuje bólu i tego gadania położnej, ważne że masz to już za sobą:-)

ja już w łózeczku z lapkiem, przypomniałam sobie że wczoraj udało mi sie na tel nagrać jak synuś wojuje w brzuszku przed spaniem, hehe fajna pamiątka będzie, chociaż bywa bardziej aktywny, tylko uchwycić się nie da:sorry:

Ada1989- jejku a ja tu mysle ze mam duze baloniki:laugh2::eek: ja tez probowalam mojego malucha nagrac, ale on wstydliwy i zawsze przestaje szalec jak wlaczam telefon :rofl2:

A ja nadal nie w lozku... Seksmisje ogladam, a Maly daje mi tak po pecherzu i brzuch mam tak twardy ze hoho. Wiem, ze to marzenie i ze przezywam itd ale czy to moze byc juz "to"?!:-p:-D:sorry:

muuum to be może i to ale nie wiem:-pw sumie to chyba u każdej z nas może sie inaczej objawiać:)) a miseczka duża z tym że ja mam 80 pod biustem i dlatego musi byc ciut większa, mam w domu takie staniki co to 85 pod biustem i z kolei miseczka DD mi pasuje ale wtedy od spodu za luźno:sorry:

Ada1989- Bo ja juz bym chciala tak bardzo zeby wyszedl Maluszek- taka niecieprliwa jestem:-pi na wszystkie nowe ruchy, bole itd- mysle sobie "a moze to to?!":sorry:i nadal mnie trzyma, chce mi sie siusiu co sekunde i w ogole...hmmm zobaczymy...
A ja sie z rozmiarowka pod biustem gubie- myli mi sie ang i pol- wiem ze ostatnie staniki "ciazowe" kupowalam 38DD, bo tez mam sporo w obwodzie:happy:

reklama
muuum to be no to trzymam kciuki żeby to było "to", skoro chcesz mieć maluszka jak najszybciej ze sobą:-) z tymi rozmiarówkami to się kiedyś też gubiłam, teraz wiem że ang mam 36F(lub G) a polską 80F

Do góry