reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Ada no to ładną miałaś przygodę.... ja ze strachu trzymam męża z dala powiedziałam że jak wytrzymam to 31 wieczorem idziemy poszaleć a potem niech sie dzieje co chce ;)
a co do cycków to zazdroszczę.... mi mogło by coś pójsć...
coś mnie znowu zaczyna w brzuchu łapać.... mam na dzieje ze to tylko chwilowe bo od wczoraj wieczora znowu mam akcje z czyszczeniem....

reklama
Czarni chętnie oddam ze dwa rozmiary:confused2: po ciąży muze sobie jakis porządny stanik kupic, no i większy, chyba że coś się zmieni....

kupiłam sobie ten gaviscon na zgage pare dni temu bo kończa mi sie tabletki, tym razem wzięłam ten w płynie, masakra jakie to ochydne:baffled: smak jakby ktoś zmieszał farbe plaktową z miętą, bleeee:confused2::confused2:

Ada chętnie przyjmę ;)
co do leków mówią że mają działać nie smakować.... wiec zamykamy oczy i pijemy....
jak mi sie nic nie chce... poszłabym do łóżka a nawet dupci mi sie z przed kompa nie chcę ruszać.... gapie sie na tego fejsa szukając chyba natchnienia....

Hej dziewczyny:-D
Widze wszystkie juz po swiatecznych imprezkach z pelnymi brzuszkami:rofl2: Ja tez siedze juz przed TV, zdazylam ogarnac po najezdzie rodzinki. Dzieciaczki obdarowane i uscieszone, my objedzeni i opici- pies az padl jak tylko wszyscy wyszli, bo tak byl rozchwytywany:-pMoj M tez juz polegl, ale przynajmniej mi pomogl posprzatac:tak:
Teraz oby tylko zachcialo mi sie spac i jutro nastanie nowy piekny dzien zblizajacy Nas do godziny "zero":laugh2:

Ada1989- Witaj Kochana i zycze spokojnego wieczoru(nocki), zawsze jest z Toba synek wiec nie jestes sama:-D A co do przygody z "wylewem" to nie zle musialas sie przestraszyc!Cale zycie przed oczami:eek: Ale na szczescie to tylko falszywy alarm i teraz juz Wam nic nie zostaje jak spokojnie dotrwac do cc:laugh2: A o przytulankach- to moj M sie boi gorzej niz ja i mnie nawet tknac nie chce:cool:a ja mam taka ochote:sorry::laugh2:

Czarni ja tez Ci moge moje (. )( .) oddac! Ja nosze w tej chwili miseczke DD i wydaje sie mala :crazy:

Dobranoc Mamusie- kolorowych snow!!!

czarni no tak jakoś tam dam rade lepsze to niż zgaga;)
muum to be fakt synek ze mną jest, może nie fizycznie ale na pewno śni o mamusi:-Dno i pies:-p fajnie że świeta wam sie udały:)) a DD miseczke to ja bym chciała teraz mieć, masakra jak będę musiała sobie G kupić....

Anetka super opis porodu, współczuje bólu i tego gadania położnej, ważne że masz to już za sobą:-)

ja już w łózeczku z lapkiem, przypomniałam sobie że wczoraj udało mi sie na tel nagrać jak synuś wojuje w brzuszku przed spaniem, hehe fajna pamiątka będzie, chociaż bywa bardziej aktywny, tylko uchwycić się nie da:sorry:

Ada1989- jejku a ja tu mysle ze mam duze baloniki:laugh2::eek: ja tez probowalam mojego malucha nagrac, ale on wstydliwy i zawsze przestaje szalec jak wlaczam telefon :rofl2:

A ja nadal nie w lozku... Seksmisje ogladam, a Maly daje mi tak po pecherzu i brzuch mam tak twardy ze hoho. Wiem, ze to marzenie i ze przezywam itd ale czy to moze byc juz "to"?!:-p:-D:sorry:

muuum to be może i to ale nie wiem:-pw sumie to chyba u każdej z nas może sie inaczej objawiać:)) a miseczka duża z tym że ja mam 80 pod biustem i dlatego musi byc ciut większa, mam w domu takie staniki co to 85 pod biustem i z kolei miseczka DD mi pasuje ale wtedy od spodu za luźno:sorry:

Ada1989- Bo ja juz bym chciala tak bardzo zeby wyszedl Maluszek- taka niecieprliwa jestem:-pi na wszystkie nowe ruchy, bole itd- mysle sobie "a moze to to?!":sorry:i nadal mnie trzyma, chce mi sie siusiu co sekunde i w ogole...hmmm zobaczymy...
A ja sie z rozmiarowka pod biustem gubie- myli mi sie ang i pol- wiem ze ostatnie staniki "ciazowe" kupowalam 38DD, bo tez mam sporo w obwodzie:happy:

reklama
muuum to be no to trzymam kciuki żeby to było "to", skoro chcesz mieć maluszka jak najszybciej ze sobą:-) z tymi rozmiarówkami to się kiedyś też gubiłam, teraz wiem że ang mam 36F(lub G) a polską 80F

Do góry