Hej
Emilia zdrówka!
Martinek ja jadłam wszystko, smażone też ale mniej niż zawsze, owoce warzywa, tylko nie jadłam tych które powoduja kolki ale jabłka, pomidory normalnie, muszisz sama sprawdzić czy coś nie uczula ci córci, jeżeli nie no to nie ma sensu. Niby mówi sie żeby czosnku nie jesć i takich intensywnych rzeczy bo może dziecku mleko nie smakować ale ja jadłam i moje dziecko nie protestowało
) nabiał też normalnie, u nas było tak że jedzenie w ogóle nie uczulało. Słodkie też jadłam bez jakiś specjalnych ograniczeń
czarni no w cycki to mnie może lepiej nie, bo miseczka F już mała się robi
znów sie dziś objadłam, może nie aż tak jak wczoraj ale jednak, brzuch mi wywaliło przez to że hej
M poszedł już dziś na nocke, więc czeka mnie samotny wieczór...
dostaliśmy zaproszenie na sylwestra od znajomych którzy mieszkają w innym mieście, niby fajnie i jeszcze mamy się dogadać bo u nich może być kiepsko z noclegiem, ale później sobie tak pomyślałam że to w sumie 3 tyg przed moim terminem z usg i 2 tyg przed cc więc różnie może być, a z resztą nie wiem czy wytrzymam długo w nocy
więc powiedziałam M że chyba nie pojedziemy. W ogóle ostatnio jakieś mysłi mnie nachodzą że się rozypie przed cc, nie wiem dlaczego takie mam myśli
wczoraj to sie serio wystraszyłam i już myślałam że do szpitala trzeba będzie jechać, chodzi o to że wieczorem nam się z M na przytulanki zebrało i później poszłam do toalety siusiu i tak ze mnie poleciało że serio nie wiedziałam czy to "produkcja" M czy wody mi odchodzą
sorry za takie szczegóły ale nie miałam jak tego opisać a naprawde serducho mi zaczeło wtedy bić bardzo szybko, bo ani torba nie spakowana ani nawet jedna paczka pampersów nie kupiona jeszcze no i kilka rzeczy mam do dokupienia które będą potrzebne... potem leżałam w łóżku i myślałam sobie co jeśli się coś tam rozkręci, chociaż zero skurczy, myślałam że gdzie ja kupie chociaż jedną paczke pieluch skoro wszystko pozamykane, no i w ogóle.... wystraszyłam się porządnie i na dniach zabieram się za pakowanie torby do szpitala a w weekend chce już wszytsko co potrzebne dokupić, czy to na ebayu czy normalnie w sklepach.