U mnie gulasz już pachnie i placuszki się smażą....mmmmm....ale jestem głodna. Rzadko kiedy mam na coś aż taką ochotę
Natal mi się tez teraz zdarzają krwotoki z nosa, albo tak jak wczoraj takie zawroty głowy, że aż bym upadła
Bóle brzucha, pleców, ogólne kiepskie samopoczucie....nie ma się co dziwić. Maluszki rosną, wyjadają z nas to, co najlepsze. Trudno, żebyśmy nic nie odczuwały z tego powodu. Już niedługo będzie nam lżej. Zaczną się inne klimaty
Odpoczywaj dużo, rozpieszczaj się ile możesz, póki masz czas. No i pamiętaj, że nie jesteś z tym sama. Przyjdź, pożal się, zrozumiemy, przytulimy
Czarni jak tam zakupy? Tylko nie mów proszę, że nic sobie nie znalazłaś
Indziorka tak mi się z ta kontrola skojarzyło, bo właśnie wczoraj Skorupka pisała, że ją do ZUSu wezwali
Ale jak tylko na uczelnię, to nie przejmuj się. Z drugiej strony ciekawe, czemu masz 1? W końcu jak lekarz tak wpisał, to powinien dać jakies wytyczne...Ruch w ciąży jest wskazany, więc dobrze że jesteś aktywna. Też bym tak chciała. Ja z tych, co muszą coś ciągle robić, a tu taka doooopa teraz....Najważniejsze, że sypiasz dobrze, bo to przecież najlepszy odpoczynek. Ciekawa jestem, kiedy zwolnisz tempo?
Ale rozumiem Cię. Ja w pierwszej ciąży do końca mogłam góry przenosić:-) Później po narodzinach Nelci troszkę żałowałam, że nie wykorzystałam wolnego czasu lepiej, bo wiadomo, przy dziecku to już kaplica z chwilką dla siebie, ale miło wspominam te ostatnie tygodnie pierwszej ciąży. Obyś i Ty do końca tak dobrze się trzymała
Za kurację kaszką jaglaną serdecznie dziękuję
Wolałabym chyba już głodówkę oczyszczającą
Alicja świetny pomysł z tym robieniem na sprzedaż. Taka ręczna biżuteria jest w cenie. Przecież nie musisz od razu hurtowo. Ja myślę, że wielu chętnych by było
Elisse dziękujemy:-) Gratki dla męża! Ugość go dzisiaj porządnie, bo spisał się chłopak
65 lat razem, to cudna sprawa. Chciałabym dożyć tylu ze swoim mężem
Biłka życzę jutro udanej sesji! No i mam nadzieję, że dasz popatrzeć troszeczkę;-)
Ada gdzie się podziewasz