reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Hmm, możliwe ale serduszka ani nic nie było słychać :O bo lekarka mówiła,że jeszcze za mało widać czy coś :no: może folik ma coś wspolnego z plamieniami bo od 3 dni go biorę i od 3 dni się pojawiają. W ogole wczoraj mnie brzuch śmiesznie bolał :) tzn gilał czy coś :D ciężko opisać :sorry2:

reklama
mysle ze to nie wina folika, tak jak mowie zgadaj progesteron albo do gina albo poki nie ma krwawienia to przeczekaj to lez duzo i sie nie przesilaj

mdlosci macie, albo wymioty?

brzuch boli, bo rozciaga sie macica. Potem dojda jeszcze ciagniecia w pachwinach:) A plamienia na pewno nie od foliku. Raczej hormony.

edit: dotka u mnie zadnych mdlosci ale to jeszcze za wczesnie. Ty sie nie derewuj, ze nie masz mdlosci tylko sie ciesz. Ja juz wspominalam jak wygladala moja poprzednia ciaza w watku z objawami. Przez 7 tygodni kilka razy dziennie wymioty. 2 miesiace wyjete z zyciorysu a codziennie do pracy trzeba bylo chodzic. Naprawde nie ma czego zazdroascic.

Ostatnia edycja:
u mnie jedyny objaw brak okresu :) na co zwalałam odstawienie antykoncepcji. No i czasami piersi mnie pobolewają :baffled: no i dziś coś po śniadaniu mnie zamuliło :) tzn nie na wymioty ale zjadłam bułkę i co chwilę mi się odbija ;/ przepraszam za szczerość :p no i właśnie głupie pytanie: ostatnio miałam straszną ochotę na seks ... i też to zwalałam na przybycie @ bo tak czasami miałam - czy to też normalne ;D?? :sorry2::dry:

Traschaka dzieki czyli rozumiem ze nie kazda ta atrakcja musi dotyczyc i ze ich nie ma to nie znaczy w cale ze cos nie halooo z fasolka?

Asiaczek hehe ochota na bara-bara to normalne chyba teraz ponoc ochota na poczatku wzrasta ale lepiej sie wstrzymac pzeby fasola dobrze sie zadomowila, albo podjac b. delikatne dzialania, a jak Ty plamisz to odradzam

dotka jak najbardziej, mdlosci nie dotycza wszystkich:) W ogole kazda ciaza jest inna. Jedna bedzie miala takie objawy, a druga zupelnie inne.

No właśnie było parę działań jak już fasolka była :( :szok: ale to z braku świadomości że jest. A plamienia raz są raz ich nie ma ... nie wiem co to dokładnie ale staram się nie dopuszczać złych myśli :) wzięłam dziś folik, magnez i jest dobrze :)

Hej Dziewczyny.

Nie wiem jak Wy, ale się nie mogę obudzić, spałabym i spała na okrągło. Może to też wina deszczowej pogody. W każdym razie życzę wszystkim miłego dnia :-)

traschka: Dla mnie ciąża jak na razie to totalna abstrakcja, może dlatego, że pierwsza, nie wiem. Niby 2 testy wyszły pozytywne, piersi bolą, jest mi zimno, ciągle chce się spać, miewam dziwne kręcenie w brzuchu i ostatnio czasem mnie zemdli, ale mimo wszystko nie mogę uwierzyć :happy2:

asiaczek18: Nie możesz się tak stresować. Na pewno wszystko będzie dobrze. Plamienia zdarzają się dość często, większość moich koleżanek - mam miała podobne historie i każda ma teraz zdrowego, ślicznego szkraba. Najważniejsze to myśleć pozytywnie!

reklama
no właśnie :D z tym zimnem to normalne? bo ja jestem zmarzlak ale ostatnio zimno mi jak diabli :) cały dzień mogę leżeć pod kocem zakryta od stóp do głów :):zawstydzona/y:

Do góry