reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Dotka wybacz ale te zdjęcia są dla dziewczyn z tego wątku nie każdy korzysta z innych tematów i większość może tego po prostu nie zobaczyć ja nie korzystam z innych tematów i dlatego zakładając ten wątek nie zaznaczyłam żeby inne nie wklejały tu swoich brzuszków czy zdjęć z usg to jest forum nie potrzeba pożądku żeby każda na innym temacie pisała kiedy idzie do lekarza jakie zdjęcie miała robione dla mnie ten wątek jest ogólny gdzie każda pisze i wkleja co jej sie podoba i co ja martwi bo jak by zaglądać na każdy temat to by człowiek sie pogubil.

Dziewczyny, dzięki za przyjęcie, ja jeszcze nie mogę uwierzyć;);) Właśnie wróciłam ze spaceru z młodszym i wcinam truskawki:D Wyjaśniło się już skąd te moje smaki:)
Dzisiaj słonko wyszło i tak radośnie się zrobiło, Mąż poleciał do pracy jak na skrzydłach:)
Ja mam trochę obaw, w końcu trójka to już nie przelewki:), ale cieszymy się bardzo.

lalila: Witam i gratuluję :-) Jesteś już zaprawiona w boju z 2 chłopaków, więc z 3 na pewno też dasz rade.

martex2009: Też jestem w UK, niebieska też, także póki co jest nas 3. W przyszły piątek idę do GP, także dopiero będę miała ustawiane wszystkie wizyty z midwife, na scan itp. Ale w przyszłą niedzielę idę zrobić prywatnie usg, bo chcę się upewnić, że wszystko jest ok. Co do wyboru szpitala to czasem trzeba podać już na pierwszej wizycie, inaczej przypisują do najbliższego w rejonie miejsca zamieszkania. Podobno na scan idziesz już tam gdzie masz rodzić. Tak słyszałam, nie wiem jak to jest w praktyce.

Witam,
U nas dzisiaj piękne słoneczko. Trochę się dzisiaj narobiłam bo miałam przez ostatnie 2 dni gości ale już wszystko prawie ogarnięte.
Asiaczek18 mam nadzieję, że u Ciebie już nie ma plamień. Faktycznie na początku ciąży mogą się pojawić.
Lalila gratuluę, z pewnością dacie sobie radę!:)

Hej:)

I ja dołącze się do wątku, w środe robiłam test i wyszedł pozytywny:-) poza tym większość objawów czyli brak @, zgaga, zmęczenie i bolesność piersi tez są więc się cieszę bardzo:))) niestety nie moge dokładnie wyliczyć terminu bo nie pamiętam pierwszego dnia okresu :/ ale coś około 15 stycznia :) dokładnie się dowiem jak będę miała usg czyli ok. 12 tyg :) mieszkam w UK z mężem i 3 letnim synkiem Konradem, ja mam 23 lata i pracuje w fabryce ciastek, mamy jeszcze psa:) to tyle o mnie, mam nadzieje że będę regularnie zaglądać:) pozdrawiam :)

reklama
Czarni spoko;) myslalam ze po to powtorzylysmy inne watki poboczne zeby wprowadzic jakis porzadek, a nie pisac o wszytskim na ogolnym, dlatego zwrocilam uwage. Fasola cudna, ile mm miala?

ja dzis czuje sie normalnie zupelnie nie ciazowo gdyby nie bolesne (.)(.) ktore przypominaja mi o fasolce

Do góry