reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Ale ze mnie panikara :) no ale bardzo mi zależy ... malutki pęcherzyk ciążowy bo ok 3 tyg chociaż na suwaczku pokazuje już 6 ... :p i nie chcę go za nic w świecie stracić
no.gif
no.gif

reklama
asaiczek18 bedzie dobrze ,nie mozesz sie nakrecac na zle mysli,musza byc pozytywne dla malenstwa bo ono wszystko czuje i nie mozesz sie stresowac,trzymam kciuki a wyniki beda napewno bardzo dobre

dotka85 szybko zdrowiej i lecz sie domowymi babcinymi ,starymi przepisami a szybko staniesz na nogi

Dziękuje dona61 :-) wiem,że to czuje- ale to moja 1 ciąża mimo,że niespodziewana przez moje problemy hormonalne etc.etc. za to bardzo chciana i już kochana :tak: boję się że moje pęcherze na jajnikach czy moje hormonalne świrowania jakoś mu zaszkodzą. Biorę folik i femibion natan 1 :) dlatego tak bardzo się wystraszyłam, a moja gin mnie zlała jednym słowem. Byle do 13 czerwca wtedy mam wizytę i mam nadzieję że się ułoży :) a plamienie zanika,zanika...

asaiczek ja też miałam lekko brązowy śluz w dniu spodziewanej miesiączki...........nie dziwię się że sie denerwujesz i ponikujesz, będzie dobrze :***

spodziewana miesiączka powinna być w okolicy 5-10 maja :) nadal mam brązowy poślad :( :-( i się zastanawiam czy nie wziąć luteiny dopochwowo ... w razie "w" bo gin chyba zapomniała mi przepisać ... w ogóle jakoś mi dziwnie mokro :( i lekko pobolewa mnie brzuch :no:

Traschka to pewnie wyczekujesz ;) a tu dopiero we wtorek ujrzysz wyniki, szkoda ze przez internet nie masz mozliwosci sprawdzenia

Dona dzieki kuruje sie mam nadzieje ze mi to minie predko

Asiaczek plamienia ponoc moga byc bo duze zmiany hormonalne w organizmie sa, jesli masz gdzie zrobic prywatnie progesteron to zbadaj to bedziesz wiedziala czy to wlasnie niskie stezenie jest przyczyna tych brudzen, poki ine ma krwi to brudzenia moga chyba sie w pierwszych tyg pojawiac tak samo jak bole brzucha, byle nie byly to mocne skurcze bo wtedy lepiej no-spe sobie wziac na pewno nie zaszkodzi

hej kobitki wróciłam to piszę
moja dzisiejsza wizyta pierwsza klasa :)) lekarz rewelka naprawdę polecam go bardzo gorąco dla moich dziewczyn z okolic
nasze maleństwo ma 11.2mm jest piękne seduszko które pięknie puka :))
miesiaczka pokrywa sie z owuulką z miesiaczki 1 stycznia z usg 2 stycznia wiec gitara jestem bardzo zadowolona jutro wrzucę fotkę malenstwa :))

reklama
czarni czekalam na twoja trelacje, to pieknie ze wizyta taka udana :)) a ten gin na nfz nie przyjmuje? nie chcesz u niego prowadzic ciąży?? koniecznie wrzuc fotke !!! oh ja w srode mam usg i tez bedzie to 7 tydzien i licze na piekne serduszko :tak:

asiaczek spokojnie , nie denerwuj sie kochana, jak masz luteine to zapodaj sobie, nie zaszkodzi a moze pomoc, ja tez w poprzedniej ciazy od razu bralam zanim do gina poszlam i bylo ok:tak:

Do góry