reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

mi tez strasznie zimno, marzne straszliwie i mam na sobie 2 swetry a moj maz w krotkich rekawkach obok.
dziewczyny tak sie nakrecam ta ciaza, ze jesli sie nie uda to naprawde sie zalamie...

kaja mi ciagle chce sie spac ale nie widze roznicy z tym, co bylo kilka tygodni temu. Moja coreczka wstaje codziennie o 5 a ja czesto wracam z pracy przed polnoca wiec sila rzeczy jestem ciagle niewyspana.

reklama
ja również się nakręciłam :) ale nie mogę dojść do ładu który to tydzień :confused: ostatnia @ była 5 kwietnia ... dziś mamy 19 maj ;-) niby 6 tydzień w co wątpię :p bo to raczej nie realne :D

ja tez nie mam pojecia ktory to tydzien, zakladam 4 skoro prawie nic nie bylo widac na usg. Karmilam coreczke do stycznia i potem miesiaczka pojawila sie trzy razy ale bardzo nieregularnie wiec dla mnie bedzie wazny wieg wg usg.

o to obiecane fotki :))

DSC09748.jpgDSC09747.jpg

Witam dziewczyny, chyba mogę do Was dołączyć, chociaż ciąża potwierdzona na razie tylko testem:)
To będzie nasze trzecie maleństwo!:)
Może tym razem córa, żeby zrównoważyć testosteron w domu;);) Zobaczymy...
Termin wypada z miesiączki na 28 stycznia, więc na sam koniec:)
Pozdrawiam wszystkie "oczekujące":)Zobacz załącznik 466342

Czarni super fotki ;) prosze wstawiaj zdj do watku galeria nasze zdj z usg i brzuszkow zeby zachowac jakis porzadek. ja tez na usg pojde w 7 tyg 2d ciazy wiec licze na podobna zabke

Laila gratulacje, witam wsrod grona mam ;)

reklama
cze dziewczyny dzieki za odpowiedzi, juz powoli sie oswajam z nowa nowina. Zmieni calkowicie moje zycie ale napewno na lepsze. A co do objawow to tez spalabym i spala, gdyby nie moje starsze dziecko ktore potrzebuje opieki. Gratuluje mamusia ktore dopiero sie dowiedzialy.
Pierwsza moja wizyta z midwife bedzie dopiero 7 czerwca, a na pierwsze usg nie moge sie doczekac, szkoda ze robia dopiero w 12 tyg. Wie ktos moze z uk czy powinnam na wizyte juz wybrac sobie szpital w ktorym chcialabym rodzic? To moj pierwszy porod w Anglii

Do góry