reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

mi tez strasznie zimno, marzne straszliwie i mam na sobie 2 swetry a moj maz w krotkich rekawkach obok.
dziewczyny tak sie nakrecam ta ciaza, ze jesli sie nie uda to naprawde sie zalamie...

kaja mi ciagle chce sie spac ale nie widze roznicy z tym, co bylo kilka tygodni temu. Moja coreczka wstaje codziennie o 5 a ja czesto wracam z pracy przed polnoca wiec sila rzeczy jestem ciagle niewyspana.

reklama
ja również się nakręciłam :) ale nie mogę dojść do ładu który to tydzień :confused: ostatnia @ była 5 kwietnia ... dziś mamy 19 maj ;-) niby 6 tydzień w co wątpię :p bo to raczej nie realne :D

ja tez nie mam pojecia ktory to tydzien, zakladam 4 skoro prawie nic nie bylo widac na usg. Karmilam coreczke do stycznia i potem miesiaczka pojawila sie trzy razy ale bardzo nieregularnie wiec dla mnie bedzie wazny wieg wg usg.

o to obiecane fotki :))

DSC09748.jpgDSC09747.jpg

Witam dziewczyny, chyba mogę do Was dołączyć, chociaż ciąża potwierdzona na razie tylko testem:)
To będzie nasze trzecie maleństwo!:)
Może tym razem córa, żeby zrównoważyć testosteron w domu;);) Zobaczymy...
Termin wypada z miesiączki na 28 stycznia, więc na sam koniec:)
Pozdrawiam wszystkie "oczekujące":)Zobacz załącznik 466342

Czarni super fotki ;) prosze wstawiaj zdj do watku galeria nasze zdj z usg i brzuszkow zeby zachowac jakis porzadek. ja tez na usg pojde w 7 tyg 2d ciazy wiec licze na podobna zabke

Laila gratulacje, witam wsrod grona mam ;)

reklama
cze dziewczyny dzieki za odpowiedzi, juz powoli sie oswajam z nowa nowina. Zmieni calkowicie moje zycie ale napewno na lepsze. A co do objawow to tez spalabym i spala, gdyby nie moje starsze dziecko ktore potrzebuje opieki. Gratuluje mamusia ktore dopiero sie dowiedzialy.
Pierwsza moja wizyta z midwife bedzie dopiero 7 czerwca, a na pierwsze usg nie moge sie doczekac, szkoda ze robia dopiero w 12 tyg. Wie ktos moze z uk czy powinnam na wizyte juz wybrac sobie szpital w ktorym chcialabym rodzic? To moj pierwszy porod w Anglii

Do góry