Jeju dziewczyny, wyje już od godziny i mam ochote kogoś pogryź.. Znowu się tak pożarłam z mężem, że normalnie miałam ochote go zdzielić... znowu się pożarliśmy co do kupna mieszkania, a nawet szkoda opowiadać, a mało tego dobiło mnie to, że dla niego dziecko to żaden wydatek, że przesadzam, że to jest spory wydatek... powiedział, że ok 300 zł nie więcej miesięcznie... na to wychodzi, że wózek też jest za drogi ten co kupiłam.. więc kur..wa mać ja pogadam z tą babą i go nie wezme, sam se poszuka takiego za nie wiem ile... jego suiora kupiła quinny speedy z fotelikiem i spacerówką i śpiworkami za 350 zł czerwoni czarny na allegro w katwoicach, a co najlepsze jak nowy... więc nie wiem czy to nim nie kieruje... Dziewczyny ja już mam dosyć ja mu dam nauczke... nie kupie sama nic dla dziecka, bedzie jezdził i sam se szukał, a jak nic nie kupi, to ja wytrzymam, do porodu za wiele nie trzeba pare ubranek, bedzie bez wozka, bez łóżeczka zobaczymy co baran zrobi.. znajądz życie w grudniu zacznie trząś portkami... mam to w dupie, a do porodu co mnie bedzie potrzebne do szpitala tylko to dam mu liste i guzik mnie obchodzi jakie kupi i co i gdzie... Na maksa sie kłócimy ostatnio :-( już mam dosyć pomału...
Dziewczyny no ile dziecko miesięcznie (jak na nic nie choruje może kosztować)? Plus oczywiście powiedzcie mi ile sama wyprawka średnio (czyli te rzeczy z listy)???
Marzenix co do snow o sexie, to ja tez tak mam, poza tymmoje libido wzrosło jak nic, szkoda tylko, że mój mąż sie boi kochać nie wykazuje żadnej ochoty....
Dzisiaj byliśmy u szwagierki, mała jest cudna, a szwagierka ma depreche na to wychodzi, płacze co chwile... ja bym się cieszyła.. chuda jak szkapa sie zrobiła, karmi, a mała dziecko spokojne w ogóle nie płacze potrafi sobie leżeć sama i nie spać i też nie płacze... Ja przy szwagierce wyglądam jak wieloryb. Poza tym pierwszy raz dzisiaj poczułam ogromną potrzebe zapalenia papierosa...
Wszytsko mnie dobija, dobija mnie wizja, że zgnije tutaj w tym mieszkaniu, że siedze i nie pracuje, że teraz jestem zależna od męża i wiecie co wszytstko jest do dupy :---(
Dziewczyny no ile dziecko miesięcznie (jak na nic nie choruje może kosztować)? Plus oczywiście powiedzcie mi ile sama wyprawka średnio (czyli te rzeczy z listy)???
Marzenix co do snow o sexie, to ja tez tak mam, poza tymmoje libido wzrosło jak nic, szkoda tylko, że mój mąż sie boi kochać nie wykazuje żadnej ochoty....
Dzisiaj byliśmy u szwagierki, mała jest cudna, a szwagierka ma depreche na to wychodzi, płacze co chwile... ja bym się cieszyła.. chuda jak szkapa sie zrobiła, karmi, a mała dziecko spokojne w ogóle nie płacze potrafi sobie leżeć sama i nie spać i też nie płacze... Ja przy szwagierce wyglądam jak wieloryb. Poza tym pierwszy raz dzisiaj poczułam ogromną potrzebe zapalenia papierosa...
Wszytsko mnie dobija, dobija mnie wizja, że zgnije tutaj w tym mieszkaniu, że siedze i nie pracuje, że teraz jestem zależna od męża i wiecie co wszytstko jest do dupy :---(