reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Witam przyszłe mamy! Chciałabym dołączyć do grona styczniówek!! :-):-)

Jestem po usg połówkowym i wiadomo już, że u Nas będzie chłopiec. Imienia nie wybraliśmy choć siostra mojego chłopaka uparcie mówi do mojego zaokrąglonego brzucha Antoś, co przeraża przyszłego tatę gdyż imię nie za bardzo mu odpowiada
:-D:-D

Przeczytałam kilka stron wątków i miło jest uświadomić sobie, że jeszcze nie zwariowałam, a wahania nastrojów i napady płaczu nie dotyczą tylko mnie :)

Ja obecnie walczę z remontem mieszkania i nie wiem czy gorsze jest poszukiwanie wymarzonego gniazdka czy późniejszy etap zmian.. Moja druga połówka pracuje za granicą więc jak na razie wszystkie moje humory dzielnie znosi jego siostra, zobaczymy jak długo ;)

Pozdrawiam Patrycja

reklama
Aninek no faktycznie strasznie długo musisz czekać. Widzę jednak, że masz tak, jak ja. Na początku się mocno denerwowałam, że jeszcze tyle czasu, ale później coraz spokojniej do tego podchodziłam. No i będziesz miała większą pewność co do płci:tak::-)

Patrycja witaj wśród nas! Gratuluję Ci syneczka. :-)

hej dziewczyny :)

Jakos bez nastroju dzis jestem nie wiem czemu, nic mi sie nie chce :dry:

Czy wam tez sie seksy śpią po nocach?? Szok , co jakis czas mam zboczone sny, jakas masakra :confused:

W dodatku gadalam dzis z kolezanka ktora ma fioła na punkcie tego, aby wszelkie rzeczy dla dziecka nie były produkowane w chinach, bo sa pod wpływem temperatury ponoc rakotworcze... wybila mi z głowy butelki tomme teepe i niekapki z canpol babies, masakr jakas :eek: czy wy tez az tak zwracacie na to uwage???:confused:

witam nową cieżąrówke
buziaki ;)

Witam nowa styczniowke ;-)
Jeju jaka głodna jestem a to wszystko sie tak długo robi... Jak czuje sam zapach smażonych frytek i tego mięsa co sie robi w piekarniku to aż malenstwo kopie też już głodne ;-) a to jeszcze ze 20 minut... Grr najdłuższe 20 minut w moim życiu :-D
Hej marzena powiem ci że też mam tak czasami jeśli chodzi o sny ;-) ale ogólnie straciłam zapał do seksu... Co do tych chińskich rzeczy kto chce niech nie kupuje ja akurat miałam butelki tomiego i zapewne cześć jej ciuchów pochodzi z chin jak i moje...
Gdybym miała na wszystko patrzeć to bym nic nie kupiła...

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :)

Jakos bez nastroju dzis jestem nie wiem czemu, nic mi sie nie chce :dry:

Czy wam tez sie seksy śpią po nocach?? Szok , co jakis czas mam zboczone sny, jakas masakra :confused:

W dodatku gadalam dzis z kolezanka ktora ma fioła na punkcie tego, aby wszelkie rzeczy dla dziecka nie były produkowane w chinach, bo sa pod wpływem temperatury ponoc rakotworcze... wybila mi z głowy butelki tomme teepe i niekapki z canpol babies, masakr jakas :eek: czy wy tez az tak zwracacie na to uwage???:confused:

witam nową cieżąrówke
buziaki ;)

Nie jestes sama ;-), ja czasem po przebudzeniu nie wierze co w glowie sie tworzy! heheheh Wogole tak jak wczsniej mowa byla o snach w ciazy, to jest jakas masakra!!!!!:-)

Witam nowa styczniowke i gratulacje synka!!!!

Marzenixx mi się seks nie śni za to śni mi się albo i nie że dziecko się rusza....i to tak że się przebudzę z ręką na brzuchu sama nie wiem czy to dlatego że tak bardzo czekam na jakieś ruchy czy faktycznie się rusza np. jak w nocy wstanę do łazienki i potem zasypiam bo jak kładę się wieczorem i czekam to nic nie czuje :confused:
MAMAAGA4 fajna butelka :D

reklama
Też się przywitam i gratuluję synka :)

W ciąży sny są okropne, bo tak wyraźne i emocjonalne... Dzisiaj jak mi się śniło, że ludzie szykują się do walki z orkami to zwątpiłam w siebie i już nie miałam ochoty zasypiać :/ a najlepsze, że ostatnio siedzę w artykułach dziecięcych więc nie wiem skąd się wzięli orkowie :-) co do seksu... pod koniec pierwszego trymestru libido poleciało mi na łeb na szyję, a teraz czemu nie... wręcz z wielką chęcią;-) pokłóciłam się z mamą i siostrą przed chwilą, i dzidź szaleć zaczął, masakra :-)

Do góry