reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Kropka87 gratuluję zakupu. Miałam taki wózek ale tylko spacerówkę dla mojego Oliwiera. Na pewno gdybym miała go teraz używać to dokupiłabym na wymianę przednie koła na podwójne KÓŁKO KOŁO PASUJE DO KAŻDEGO STELAŻA QUINNY BUZZ (2591668108) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Na pewno polepszą komfort jazdy i stabilność. Ja swój mam jeszcze w piwnicy i był moment że rozaważałam dokupienie gondoli ale się rozmyśliłam. Na allegro można dokupić wiele części i dodatków.

Miłego użytkowania i pozdrawiam.

reklama
hej dziewczyny!!
prosto po wizycie , udalo mi sie wpasc do domu na troszke, a wi iec wszystko dobrze i na 90% chlopak :-)
Milego dnia!!

Heh no muszę powiedzieć że też nie czuję się za pewnie czytając tą listę;-).
Myślałam że jeszcze co najmniej 2 miesiące zanim zacznę się takimi sprawami zajmować. A tu proszę.Zaczynam się bać......:eek:.

Mam dokladnie to samo. Na dodatek nie wiem czy zaczac juz kupowac te wszystkie rzeczy, bo nie wiem czy bedziemy jeszcze na jesien zmieniac mieszkanie czy nie. Wozek chcialam kupic jakos dopiero w listopadzie, mam nadzieje ze to nie za pozno. Narazie kupilam tylko pare ciuszkow, tak dla przyjemnosci. Praktycznie wszystkie uzywane, ostatnio upolowalam ten pierwszy kombinezonik na zdjeciu:

P10709291.jpg

jest cieplutki i bardzo mieciutki :-) i dalam za niego tylko 2 £ (ok. 10zl). Ten drugi i kurteczke kupilismy wczesniej. Tylko nie wiem jak bedzie z rozmiarami, na tym pierwszym jest napisane SIZE: N/BMNTH - to chyba znaczy new born, ale mi sie wydaje dosc spory, wiec z tym napewno nie bedzie problemu, kurteczka jest 0-3, wiec moze byc za duza, a ten drugi kombinezonik jest TINY BABY, wiec sie boje, ze to jak dla wczesniaka. Ale nawet jak sie nie przyda, to nie bedzie mi tak zal, bo zaplacilismy za niego bardzo malo.

Kropka gratuluje zakupu wozka! Ja mysle, ze moze byc tez dla dziewczynki, dasz jakis rozowy kocyk i inne duperelki i jest ok :tak:

A poza tym tak z innej beczki wlasnie kupilismy bilety na trzy dni do Szkocji i sie tam wybieramy na nasza druga rocznice we wrzesniu! :-) Teraz musimy zarezerwowac noclegi i zdecydowac co dokladnie chcemy zwiedzac.

Magda_z_uk jeszcze do mnie nie dociera, że w piątek jedziemy na połówkowe. Stresa będę miała pewnie przed samym wyjazdem ;-)
Powodzenia jutro :tak: i niech tam między nóżkami coś dynda ;-)

MAMAAGA4 gratuluję córeczki :tak:

Biłkabdg mam taki kocyk :tak: beżowy z misiem. Prałam już go wiele razy i nic się nie dzieje, a do tego jest bardzo milutki :tak:

ada1989 i jak nocka bez pieluchy u synka?

Kropka87 dla maluszka dużo używanych rzeczy jest na Allegro i są one w większości jak nowe. Z butami się z Tobą jak najbardziej zgadzam: zwłaszcza na początku powinny być dobrze wyprofilowane i nowe. Sąsiadka ma 1,5 roczną córkę, której kupiła na lato plastikowe klapki - takie jak na plażę - myślę, że wiecie o jakie mi chodzi i po ponad miesiącu chodzenia w nich mała zaczęła krzywić nóżki.

Natal84 gratuluję synka :tak:

Kropka jasne, że w razie co, to niebieski się nada dla dziewczynki. Myśmy sami celowo dla córki kupili dwa razy niebieski wózek, bo nam się podobał, a teraz mamy zielony. Nie martw się. Gratuluję wygranej licytacji!:happy2:

natal84
super, że wszystko dobrze! Jeny, ile tu chłopców....ktoś chyba jakiś worek rozsypał;-):-)

aninek
ja prze pierwszy miesiąc dla moich córek używałam rozmiaru tiny baby więc powinnaś mieć szansę użyć. Moje były 3360g i 3700g więc nie takie małe.
Super pomysł z wyjazdem do Szkocji. My z mężem mamy rocznicę w ten czwartek, ale tylko w domowym zaciszu.
A Ty już wiesz, kogo nosisz pod serduszkiem? Bo nie wiem, czy nie przegapiłam:zawstydzona/y:

madziamadzia
dzięki za słowa wsparcia! Nawet nie wiesz, jak mi adrenalina podskakuje dziś...:-p

Magda_z_uk ja sie wlasnie zalilam w watku wizytowym, ze tyle jeszcze musze czekac do wizyty - 24 wrzesnia, a poprzednia byla 12 lipca wiec mi okrooooopnie dluzy i tak wszystkim zazdroszcze, ze podgladaja swoje maluszki. Jakos prywatnie nie chcialam isc, bo nic mi sie narazie nie dzieje, wszystko wyglada prawidlowo, wiec jakby nie ma po co. Chociaz juz mi chodzily mysli po glowie zeby cos nasciemniac i isc do szpitala. Ale juz chyba nabralam cierpliwosci i wytrzymam do tego 24. Nawet powoli zaczyna mi sie podobac ta niepewnosc. A teraz jeszcze trzeba zaplanowac ten wyjazd, wiec mam sie czym zajac i o czym myslec.

natal gratuluje synusia:-)

kropka gratuluje zakupu.fajniutki ten wozek. jesli chodzi o mnie to wozek i lozeczko to w listopadzie mam zamiar zakupic.moze tez mi sie trafi jakas okazja ;)

Magda_z_uk ja też jutro mam usg połówkowe, trzymam kciuki zeby okazało się ze będzie chłopczyk
Kropka87 gratuluję zakupu, a niebieski wózeczek jak najbardziej nadaje się rówież dla dziewczynki
aninek śliczne zakupy i super z wyjazdem do Szkocji, my wczoraj spotkaliśmy się ze znajomymi i wpadliśmy na pomysł żeby wybrać się tak za miesiąc na weekend do Paryża całą paczką, zobaczymy czy coś z tego wypali
co do ubranek dla maluszka też część kupię używanych, a co do bucików jestem tego zdania co wy, że każdy dzieciaczek powinien mieć nowe
MAMAAGA4 gratuluję córeczki
natal84 gratuluję synusia

reklama
Do góry