aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
dokładnie,wstydzić się powinnaśJa wciąż nie rozumiem czemu nie chcesz naprawić szafy ;ppp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie,wstydzić się powinnaśJa wciąż nie rozumiem czemu nie chcesz naprawić szafy ;ppp
:-)nie wiem juz ktora to chciala przepis na pierniki ale powiadamiam ze juz dodalam :-)
witajcie wieczorową porą
wrócilam dzisiaj popołudniu ze szpitala bo trafiłam tam w niedzielę w nocy z podejrzeniem cieknięcia wód płodowych... ale wszystko się dobrze skończyło...mała szaleje-pływa jak w basenie ma wystarczającą ilość wód jest malutka bo ma 2500 gram ale jak na razie wg lekarz zdrowa i silna... nastepną wizytę mam 20 grudnia jak dotrzymam...
jak tylko Was doczytam to odpiszę...
Alinko jak będzie bolało to zmykaj na dyżur neurologiczny bo to może być rwa albo przesunięcie dysku... i lepiej to sprawdzić i ustalić leczenie lub rehabilitację ze specjalistą...
udanej spokojnej nocki :-)