reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Właśnie wstałam po drzemce, kaloryfery założone teraz trzeba ogarnąć ten bałagan i będzie dobrze.
coś mi brzuch twardnieje, na dodatek mały naciskał na pęcherz jak tylko się obudziłam a jak poszłam do łazienki to nie mogłam zrobić siku.. nic nie chciało lecieć dopiero po jakimś czasie ^^
Sprawa z kaloryferem się rozwiązała, zamiast 250zł zapłaciliśmy 290.. uff! ulżyło mi bo to nie 450zł jak było mówione na początku. Ale w końcu na górze mamy cieplutko i nic tylko czekać na Synka ;)

reklama
Kasia :( smutna wiadomość... achh.. aż nie wiem co napisać... mają oni przynajmniej kogoś gdzie mogą zamieszkać na jakiś czas? dzieciaczki w jakim wieku? może dało by radę zorganizować jakąś akcje chociażby wśród znajomych by dzieci ciuszki miały..

Witajcie dziewczynki ! :-)
Co do waszych opowieści o rwie i plastrach. Ja mam problemy z kręgosłupem i moja fizjoterapeutka nie przyjmowała już mnie w ciąży, zawsze co wizytę pytała czy mam dzieci, czy jestem w ciąży. Niby te masaże mogą zaszkodzić. Może to co innego, bo to kręgosłup, ja tam nie wiem, ale nie chodzę do niej już od 8 miesięcy i na razie nie narzekam.
Ewelina panienki czasami tak mają, że piszą specjalnie takie bzdury. Pf. Może nie ma się czym przejmować. ;-) Kiedyś też do mojego D. panna na gg napisała najpierw że rozstała się z facetem, a po chwili "siedzę cała mokra w ręczniku samym" oj puściły mi nerwy, usunęłam jej numer z gg, a mój D. dostał ostrzeżenie, ale on taki misio, przytulanka moja, że nie wpadłby na pomysł skoczyć w bok.
Kupiłam mojemu kochanemu na urodziny bokserki z rysunkiem bociana i napisem " przesyłka dostarczona" :-) Pasuję do sytuacji:-)

z tymi masażami w ciąży jest tak że tylko wykwalifikowane osoby mogą robić masaż kobietą w ciąży.. trzeba się po prostu znać i przeciętny masażysta nie ma uprawnień do masowania kobitek z brzuszkiem ;-)

o rany, strasznie mi szkoda tego pana który stracił dom .. może potrzebuje jakiejkolwiek pomocy? jesli jest cos co mozna zrobic, daj znać ..

a u nas remont dobiega konca, sprzatanie koncowe teraz,k mycie podlog, dywanów, ale na szczescie ja sie obijam i robi to za mnie mama, i babcia mojego A. chociaz glupio mi tak, ale robie co moge..

Witam :-)

A my dzis na zakupach bylismy z Mama, Bratem i malym Szymciem. Moja Mama kupila Milence lozeczko :-) Wiec pewnie na dniach moj Mezus je skreci :-) Mikolaj (moj Braciszek) kupil mi klapki do szpitala i kupilam tez podkladke do przewijania. W zasadzie mam juz wszystko (oprocz biustonoszy do karmienia). I juz sie nie moge doczekac mojej Malej :-)

Alka- tez mysle, ze to moze byc rwa kulszowa (chyba, ze faktycznie Franio naciska jakis nerw). Moja Bratowa ma rwe kulszowa i wlasnie tak to opisuje jak Ty. Moze wybierz sie do neurologa :-) Zycze szybkiej poprawy :-) I faktycznie pomysl o L4 :-)

Bakalia- dobrze, ze sie to tak skonczylo i masz cieplutko :-)

Kasia- okropna wiadomosc. Dobrze, ze nic sie Im nie stalo!

Ewelina- mysle, ze nie ma co od razu sie denerwowac. Ja (ale to jestem ja) od razu bym sie Meza zapytala, co to ma znaczyc :-) Jakos nie wydaje mi sie, zeby wpadl mu do glowy jakis flirt i pewnie by mi to jakos wyjasnil. Ale jesli chcesz poczekac i nie pytac, to moze tak jak pisza Dziewczyny- poczekaj i pobadaj co sie dzieje :-) Ale bez stresu :-)

Gabrys- nie denerwuj sie. Moja Mala tez jest mala i bylam teraz 2 razy na USG (u roznych lekarzy), zeby sie upewnic, ze wszystko dobrze i wszystko jest dobrze! Dzieci rosna w swoim tempie i tyle. Jedne sa wieksze a jedne wieksze :-)
A masz jakiegos lekarza z Ujastka? Ja tez tam bede rodzic :-)

Pozdrowionka i milego wieczoru :-)

Ostatnia edycja:
jej dziewczyny ale zla jestem...zamowilam paczke na allegro i coo podalam zly nr domu!!!!!! jej ja nie wiem gdzie ostatnio zostawilam mozg !!!!! wszytsko zapominam :angry:

Dziewczyny już nie będę narzekać - liczę, że ból minie ...
asiuk moje plastry nazywają się PREL RED HYDRONIQUE ... ale już nie będę ich używać:)
Marciaa fakt - uzależniona jestem mmmmmm :p

malutka
a co do Twojego problemu, to wyobraź sobie, że ja ostatnio zamawiając paczkę z allegro podałam stary adres firmowy :) od ponad pół roku tam nie jesteśmy hehe ... nawet miasto inne ... także nr domu to naprawdę luuuzik :-D

reklama
Do góry