reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciążą?

Zaczne od tego ze okres spóźnia mi się ok. 14 dni. Przed 1 ciażą mialam problemy z prolaktyna co powodowało brak miesiączek. Do tej pory karmiąc piersią mialam okresy bardzo skąpe czasami nieregularne. Okolo 3 tyg temu odstawiłam dziecko od piersi. Wczoraj zrobiłam jeden test wyszedl negatywnie ale na kolejny dzień zobaczyłam cos w miejscu drugiej kreski( test po lewej) Na kolejny dzień zrobilam drugiej test byl negatywny po ok. 6 godzinach spojrzałam na niego i tak jakby wydaje mi.sie ze widzę cos bladego. (zdjecie po prawej).Czy może być to ciąża mimo tak spóźniającego sie.okresu i tak bladych ,,moze" kresek po paru godzinach. Sama nie wiem co mam o tym myśleć, chce usłyszeć wasze zdanie na ten temat. Jutro rano wykonam kolejny test.

Załączniki

• Screenshot_20210515-211030_Gallery.jpg
    Screenshot_20210515-211030_Gallery.jpg
    233,2 KB · Wyświetleń: 247
reklama
Zaczne od tego ze okres spóźnia mi się ok. 14 dni. Przed 1 ciażą mialam problemy z prolaktyna co powodowało brak miesiączek. Do tej pory karmiąc piersią mialam okresy bardzo skąpe czasami nieregularne. Okolo 3 tyg temu odstawiłam dziecko od piersi. Wczoraj zrobiłam jeden test wyszedl negatywnie ale na kolejny dzień zobaczyłam cos w miejscu drugiej kreski( test po lewej) Na kolejny dzień zrobilam drugiej test byl negatywny po ok. 6 godzinach spojrzałam na niego i tak jakby wydaje mi.sie ze widzę cos bladego. (zdjecie po prawej).Czy może być to ciąża mimo tak spóźniającego sie.okresu i tak bladych ,,moze" kresek po paru godzinach. Sama nie wiem co mam o tym myśleć, chce usłyszeć wasze zdanie na ten temat. Jutro rano wykonam kolejny test.
Testów nie odczytuje się po godzinie, dwóch, pięciu czy dwudziestu. Jeżeli był negatywny we wskazanym w instrukcji czasie, to ciąży nie ma.

Zamiast robić tyle testów, idź na betę. Będziesz miała czarno na białym. A w sprawie spóźnienia miesiączki umów się do ginekologa.

Do góry