reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Hej,witam mamusie i maleństwa w brzuszkach:-).Ja tylko na chwilkę, bo korzystam z internetu u rodziców.U mnie od piątku jakaś awaria i net będzie może jutro-hmmm,oby.Pewnie nie dam rady Was nadrobić.Spokojnej niedzieli.

reklama
venus doskonale zdaje sobie z tego sprawę, też obawiam się, że młody może mnie zaskoczyć;-) ale myślę, że w tym tygodniu to zrobię już;-)

Ja w tym tygodniu mam zamiar tyle załatwić, że sama nie wiem od czego zacząć! podobno w ciąży można sobie odpocząć, a ja wciąż jak tylko mogę to coś robię-od remontu w domu do spraw urzędowych, itp, itd.
Ewelina ludzie są bezwzględni:no:
Ja oglądam własnie na polsacie jak ludzie biją rekordy ;-)

Ewelina ja dlatego nie oglądam, bo będę płakać i się dołować. Za to online obejrzałam "Dziecko szczęścia" ( może ktoś pamięta ten stary film ) i wzruszałam się jak bobaska widziałam, szkoda mi go było.
Venus ja mam podobnie, w ciąży ciągle coś robię, moja mama mi zwróciła uwagę, że co nie dzwoni to ja akurat sprzątam "ile można sprzątać":-) Albo biegam po sklepach. Moja sąsiadka jest w drugiej ciąży i trochę śmiać mi się chce, bo to dopiero 4 miesiąc, a ona uważa, że swojemu dziecku 3 letniemu nie ma siły obiadu przygotować. Ostatnio mąż jej dał popalić, bo mały głodny siedział, aż do przyjścia jego z pracy popołudniu. Porażka, ona nie ma sił, a ja się dziwie, że mam tyle sił i muszę je mieć;-)
Po obiadku poszłam do sklepu i kupiłam gorącą czekoladę i biała do zagryzania, ehh za dużo słodyczy, aż mi feee;-)

ja ostatnio ogladam wciaz "nie wiedzialam, ze jestem w ciazy" na TLC. Raz tez ogladalam porodowke na tym samym kanale, wylam jak bóbr. W ogole to wrocilam wlasnie ze spacerku z kolezanka z pracy. Kolezanka 3 miesiace temu urodzila corunie i dzisiaj moglam malenka zobaczyc. CUDO!! Sama słodycz, nic dodac nic ujac! Patrzylam tak sobie na nia jak spala w tym woziu i nie moglam sobie wyobrazic, ze niedlugo sama bede miec takie slicznosci w domu. SZOK! :) Juz sie nie moge doczekac mojego malego Bączusia :*:*:* bede go cmokac i przytulac ahhhh :)

Justyś Ty też ostatnio zajadasz się słodyczami? Ja wczesniej nie jadłam dużo słodkiego, a ostatnio nawet w nocy podgryzam. Idę zrobić sobie gorącą czekoladę, przez Ciebie wszystko;-)
Sarat ja też nie mogę uwierzyć że będę mamusią!!

Hej Dziewczyny :)

My do listy oglądanych seriali dodajemy Sons of Anarchy. Mamy do nadrobienia cztery sezony w sumie.

W pierwszym odcinku jednemu z bohaterów rodzi się synek. W 30 tc, matka ćpunka, dziecko po tacie genetyczna wada serca, po ćpającej całą ciążę mamusi brak połowy żołądka. Oglądałam ze zeszklonymi oczami, P. się ze mnie śmiał, że zaraz się poryczę. A ja bym tą ... gołymi rękami zabiła.

A teraz koniec leniuchowania. Idę ogarnąć pokój do końca i zrobić jakąś herbatkę. Gorzką. Przesadzam ostatnio ze słodyczami.

reklama
Strzyga:) dobrze, że to tylko serial:) ale powiem Ci, że ja każdą nie dbającą o siebie mamę bym zabiła...;/;/

Sarat...ja też kiedyś oglądałam I didnt knew I was pregnant...niektóre przypadki to masakra jakaś...

Justyś;) ja podobnie jak Ty;D mam jakąś manię sprzątania chociaż mi się nie chce;D ale nie mogę patrzeć na brud, bo mnie irytuje jak jasna cholera:D:D

Do góry