reklama
Kasia_ZG
Fanka BB :)
cholindzia ja też ostatnio wcinam sporo słodyczy, zwłaszcza w nocy wstaję na siusiu i siup do szafki słodyczowej po ciasteczko (chyba muszę tą szafkę zlikwidować) a dzisiaj mam taka ochotę na colę że masakra, obiecałam sobie że coli nie tknę ale nie mogę, muszę chociaż łyczka mam nadzieję że moja królewna wybaczy mamusi chwilę słabości ;-)
Przed chwilą złapałam mojego kota i wsadziłam go do wanny, no taki brudny wrócił z dworu że nie mogłam na niego patrzeć, brudas jeden i zadrapał mnie teraz siedzi i się liże.
Nastepnym razem niech pomyśli że należy do domu wracać czystym
Przed chwilą złapałam mojego kota i wsadziłam go do wanny, no taki brudny wrócił z dworu że nie mogłam na niego patrzeć, brudas jeden i zadrapał mnie teraz siedzi i się liże.
Nastepnym razem niech pomyśli że należy do domu wracać czystym
venus ja zajadam się słodyczami od początku ciąży, zdarzają mi się przerwy dwu dniowe:-) Ale póki co w boczki nie idzie, hihi.
Anastazja mnie też przeszkadza kurz na szafce, nie umyta szklanka, albo jak mój D. zrobi mi rewolucję w łazience, potrafi tyle ciuchów rzucić mi na pralkę, że ja czuje, że nie mam miejsca w łazience;-)
Kasia ty szorujesz kota? Ręce masz całe?:-) Moja kicia właśnie padła:-) biegała za piłeczką i leży na stole jak pyza:-) A łyk coli ci nie zaszkodzi;-) Ja też miałam nie pić, ale nie umiem się powstrzymać i dużo popijam.
Anastazja mnie też przeszkadza kurz na szafce, nie umyta szklanka, albo jak mój D. zrobi mi rewolucję w łazience, potrafi tyle ciuchów rzucić mi na pralkę, że ja czuje, że nie mam miejsca w łazience;-)
Kasia ty szorujesz kota? Ręce masz całe?:-) Moja kicia właśnie padła:-) biegała za piłeczką i leży na stole jak pyza:-) A łyk coli ci nie zaszkodzi;-) Ja też miałam nie pić, ale nie umiem się powstrzymać i dużo popijam.
ewelina26k
Sarat...ja też kiedyś oglądałam I didnt knew I was pregnant...niektóre przypadki to masakra jakaś...
D
najlepsze jest to, że właściwe wszystkie miały objawy jak mdłości, przybieranie na wadze, nieregularny okres ale nie kojarzyły, że to ciąza- trochę taki naciągany ten program...dziś też oglądałam i było, że babka poszła do wc i do sedesu urodziła dziecko...:-)
Anastazzja
Justyś;D jeden z moich kotów uwielbiał się kąpać i kąpał się ze mną wielokrotnie woda go fascynowała jak słyszał tylko, że wodę zaczynam napuszczać do wanny to był pierwszy teraz mu trochę przeszło ale nadal w jeziorze w upale lubi pobrodzić i rybki połapać drugi za to na widok wody bierze nogi za pas
swoją drogą dobrze to określiłaś jak widzę brudne ubrania, naczynia to od razu mam wrażenie, że jakoś mało miejsca mam...i że jeszcze ciężko mi się oddycha i skupić się nie mogę
Ewelina....powiem Ci, że ja osobiście znam przypadek, że laska o ciąży dowiedziała się pod koniec sierpnia...a w pierwszym tygodniu października urodziła terminowo, zdrowego synka.. i co ciekawsza leczyła ją ginekolog na nieregularne cykle przez całą ciążę...
swoją drogą dobrze to określiłaś jak widzę brudne ubrania, naczynia to od razu mam wrażenie, że jakoś mało miejsca mam...i że jeszcze ciężko mi się oddycha i skupić się nie mogę
Ewelina....powiem Ci, że ja osobiście znam przypadek, że laska o ciąży dowiedziała się pod koniec sierpnia...a w pierwszym tygodniu października urodziła terminowo, zdrowego synka.. i co ciekawsza leczyła ją ginekolog na nieregularne cykle przez całą ciążę...
Ostatnia edycja:
Anastazzja
hehe...Justyś, bo ten mój kot jakiś mało koci jest ogólnie ale słodziak z niego niesamowity
reklama