reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
cholindzia ja też ostatnio wcinam sporo słodyczy, zwłaszcza w nocy :szok: wstaję na siusiu i siup do szafki słodyczowej po ciasteczko (chyba muszę tą szafkę zlikwidować) a dzisiaj mam taka ochotę na colę że masakra, obiecałam sobie że coli nie tknę ale nie mogę, muszę chociaż łyczka :zawstydzona/y: mam nadzieję że moja królewna wybaczy mamusi chwilę słabości ;-)

Przed chwilą złapałam mojego kota i wsadziłam go do wanny, no taki brudny wrócił z dworu że nie mogłam na niego patrzeć, brudas jeden :angry: i zadrapał mnie :angry: teraz siedzi i się liże.
Nastepnym razem niech pomyśli że należy do domu wracać czystym :-D:-D:-D

venus ja zajadam się słodyczami od początku ciąży, zdarzają mi się przerwy dwu dniowe:-) Ale póki co w boczki nie idzie, hihi.
Anastazja mnie też przeszkadza kurz na szafce, nie umyta szklanka, albo jak mój D. zrobi mi rewolucję w łazience, potrafi tyle ciuchów rzucić mi na pralkę, że ja czuje, że nie mam miejsca w łazience;-)

Kasia ty szorujesz kota?:eek: Ręce masz całe?:-) Moja kicia właśnie padła:-) biegała za piłeczką i leży na stole jak pyza:-) A łyk coli ci nie zaszkodzi;-) Ja też miałam nie pić, ale nie umiem się powstrzymać i dużo popijam.

Sarat...ja też kiedyś oglądałam I didnt knew I was pregnant...niektóre przypadki to masakra jakaś...
D

najlepsze jest to, że właściwe wszystkie miały objawy jak mdłości, przybieranie na wadze, nieregularny okres ale nie kojarzyły, że to ciąza- trochę taki naciągany ten program...dziś też oglądałam i było, że babka poszła do wc i do sedesu urodziła dziecko...:-)

Justyś;D jeden z moich kotów uwielbiał się kąpać:D i kąpał się ze mną wielokrotnie:p woda go fascynowała:p jak słyszał tylko, że wodę zaczynam napuszczać do wanny to był pierwszy:D:D teraz mu trochę przeszło:p ale nadal w jeziorze w upale lubi pobrodzić i rybki połapać:D drugi za to na widok wody bierze nogi za pas:p
swoją drogą dobrze to określiłaś:D jak widzę brudne ubrania, naczynia to od razu mam wrażenie, że jakoś mało miejsca mam...i że jeszcze ciężko mi się oddycha i skupić się nie mogę:D:D

Ewelina....powiem Ci, że ja osobiście znam przypadek, że laska o ciąży dowiedziała się pod koniec sierpnia...a w pierwszym tygodniu października urodziła terminowo, zdrowego synka..:szok: i co ciekawsza leczyła ją ginekolog na nieregularne cykle przez całą ciążę...:szok:

Ostatnia edycja:
Anastazzja mi się wydaje, że to przez brzuszek, klaustrofobia łapie nas:-)
To pierwszy raz słyszę o takim kociaku.:-) Moja kicia lubi siedzieć na wannie jak się kąpie i obserwuje mnie:-) a jak chce pić to w zlewie skrobie, żeby jej nalać.

hehe Może ma jakieś geny z innego stworzonka:-)
Haha ja mam kotka jednego na korytarzu, jak go wpuściłam wczoraj z dworu, to z radości przywalił głową w ścianę i poleciał na górę, taki z niego głuptasek:D:D

Ostatnia edycja:
Witam :-)

Wy tu o jedzonku, a ja tez sie przez ten weekend strasznie najadlam roznosci. A teraz wlasnie podjadam ptasie mleczka, bo mnie tu kusza i zaraz pewnie znikna :-)

Milego wieczoru! :-)

reklama
i nie wytrzymalam musze napisac bo mi sie nudzi :( lezy tutaj ze mna dziewczyna ktorej sacza sie wody jest nizej o tydzien mniej odemnie i ma bardzo male dzieciatko tylko jeden kilo...

Do góry