reklama
tiramisu1976
Fanka BB :)
Vileyka Ty to masz talent torcik super
Justyś21 dobra robota udanego odpoczynku życzę
Alka miłego powrotu do domu
my po zakupach w tesco; wymieniłam sobie opony w moim opelku na zimówki bo dzisiaj o 6 rano było u nas -1
no i pooglądałam co tam można młodemu kupić bo za miesiąc mikołaj potem gwiazdka a 2 stycznia ma 6 urodzinki ae tych okazji szkoda ze te zabawki tak strasznie drogie... szczególnie jego ukochane klocki lego...
zmykam teraz poprasować :-)
Justyś21 dobra robota udanego odpoczynku życzę
Alka miłego powrotu do domu
my po zakupach w tesco; wymieniłam sobie opony w moim opelku na zimówki bo dzisiaj o 6 rano było u nas -1
no i pooglądałam co tam można młodemu kupić bo za miesiąc mikołaj potem gwiazdka a 2 stycznia ma 6 urodzinki ae tych okazji szkoda ze te zabawki tak strasznie drogie... szczególnie jego ukochane klocki lego...
zmykam teraz poprasować :-)
fazerkamm
wow!! Vileyka cuuudo! tort jak z widokówki!! przepiękny!!
ja właśnie skończyłam robić krówki i się zastanawiam teraz jak garnek po tym umyć
ja właśnie skończyłam robić krówki i się zastanawiam teraz jak garnek po tym umyć
Anastazzja
Fazerka:) ugotuj w nim wodę pod wpływem gorąco zacznie się wszystko rozpuszczać
ja zrobiłam tort, umyłam włosy zaraz zacznę się malować i na 18 do teściów na obiadokolację
ja zrobiłam tort, umyłam włosy zaraz zacznę się malować i na 18 do teściów na obiadokolację
Zobacz załącznik 407130
Nasz dzisiejszy obiadek. (przy okazji stwierdzam, że potrzebuję aparatu, zdjęcia z telefonu mają straszną jakość)
Nażarliśmy się jak prosięta, teraz ledwo jesteśmy w stanie się turlać... Ehhh... Jak dobrze, że już nigdzie dzisiaj nie muszę wychodzić
Fazerkam - i jak krówki?
Vileyka - magiczny tort ja bym nie miała cierpliwości, żeby aż tak ozdobić...
Nasz dzisiejszy obiadek. (przy okazji stwierdzam, że potrzebuję aparatu, zdjęcia z telefonu mają straszną jakość)
Nażarliśmy się jak prosięta, teraz ledwo jesteśmy w stanie się turlać... Ehhh... Jak dobrze, że już nigdzie dzisiaj nie muszę wychodzić
Fazerkam - i jak krówki?
Vileyka - magiczny tort ja bym nie miała cierpliwości, żeby aż tak ozdobić...
fazerkamm
Strzyga krówki przepyszne :-) tylko teraz mam wyrzuty sumienia że zjadłam słodkie.. bo wyniki z krzywej cukrowej dopiero w poniedziałek.. ale po prostu musiałam coś zjeść.. dzisiaj aż płakałam tak mi się chciało słodkość... ja to chyba uzależniona od słodkiego jestem bo miałam głód jak kiedyś przy braku papierosa
Anastazzja
a my już po kolacji..jeny dziewczyny, ale się objadłam wszystko było pyszne, ale w takich ilościach, że ojeny...brzuch mam tak napięty, że szok
reklama
Kasia_ZG
Ja też się objadłam, wręcz obżarłam macie tak czasem że się najadacie aż się Wam później nie dobrze robi ? hi hi ja mam czasem takie fazy że jak się nie ożrę to nie żyję (uwielbiam być w ciąży )
aaa...Vilejka - tort mistrzostwo świata, zdolniacha z Ciebie :-)
aaa...Vilejka - tort mistrzostwo świata, zdolniacha z Ciebie :-)