reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
żeby mi się tak chciało nauczyć :-p przyznam się Wam że co do wypieków to ja beztalencie jestem ale za to robię dobre obiadki i sałatki, no cóż nie można być w każdym calu idealnym hi hi hi

ja rowniez nie jestem zbyt dobra w wypiekach .. chyba ze chodzi o gotowe babeczki z saszetki to inna sprawa haha :-)

ja wlasnie wstalam, wykapalam sie, i wcinam czekoladki ktore A. dostal na urodziny, cudowne sniadanko, nie ma co :zawstydzona/y:
ta noc byla swietna.. jak zasnelam o 22, to ani raz sie nie obudzilam, dopiero teraz, i czuje sie z tym super!

Witajcie, widzę temat wypieków - u mnie nigdy nie wyrasta dlatego jak piekę jabłecznik to mówię że to placek z jabłkami bo nie chce mi rosnąć ;)
Ja padnięta wczoraj szybko zasnęłam, za to dziś już o 8.30 na nogach ;)
Miłej niedzieli ;)

Gabryś jak Ty to robisz że się wysypiasz? Co ja bym dała za noc bez pobudki!! Bakaaalia poproszę o kawałek placka z jabłkami;-)

Ja też wczoraj padłam jak zabita, o 23. Wstałam prze 8, bez żadnego przebudzenia w nocy. No tylko raz się obudziałm bo za oknem ludzie z imprez wracali i krzyczeli strasznie.

Uskuteczniłam wczoraj część zakupów. Mam śpiworek dodatkowy i wanienkę. Już niewiele mi zostało, za to najważniejsze, bo higieniczne rzeczy. Ale musze najpierw ogarnąć pokój, potem zacznę układać wszystko w szafach i kupować te pierdoły apteczne.

Pakowanie torby do szpitala to masakra:szok: wczoraj zaczęłam zakupy pod tym kontem. Wszystko bardzo drogie... Dobrze że ubranka dla maluszka kupiłam wcześniej, jeszcze tylko parę drobiazgów..

Jutro wracamy już do naszego mieszkania. Z jednej strony szkoda, żal mi trochę zostwiać rodziców, ale z drugiej strony każdy powinien żyć swoim życiem...

reklama
Też wczoraj padłam po 22 i wstałam po 9 :-)
Jak ja bym chciała umieć wypiekać różne cudeńka, jedyne co mi wychodzi to babka, bo najprostsze składniki:-) Ale całe życie przede mną nauczę się może.
Też powinnam pakować się do szpitala, ale mi brak motywacji.

Do góry