reklama
pati...
Fanka BB :)
Alka wracaj do domu i nie strasz wiecej!!!!
Vilejka tort rewelacja!!!!!
Vilejka tort rewelacja!!!!!
fazerkamm
a ja już się wyspałam
ja rowniez nie jestem zbyt dobra w wypiekach .. chyba ze chodzi o gotowe babeczki z saszetki to inna sprawa haha :-)
ja wlasnie wstalam, wykapalam sie, i wcinam czekoladki ktore A. dostal na urodziny, cudowne sniadanko, nie ma co
ta noc byla swietna.. jak zasnelam o 22, to ani raz sie nie obudzilam, dopiero teraz, i czuje sie z tym super!
ja wlasnie wstalam, wykapalam sie, i wcinam czekoladki ktore A. dostal na urodziny, cudowne sniadanko, nie ma co
ta noc byla swietna.. jak zasnelam o 22, to ani raz sie nie obudzilam, dopiero teraz, i czuje sie z tym super!
Witajcie, widzę temat wypieków - u mnie nigdy nie wyrasta dlatego jak piekę jabłecznik to mówię że to placek z jabłkami bo nie chce mi rosnąć
Ja padnięta wczoraj szybko zasnęłam, za to dziś już o 8.30 na nogach
Miłej niedzieli
Ja padnięta wczoraj szybko zasnęłam, za to dziś już o 8.30 na nogach
Miłej niedzieli
Ja też wczoraj padłam jak zabita, o 23. Wstałam prze 8, bez żadnego przebudzenia w nocy. No tylko raz się obudziałm bo za oknem ludzie z imprez wracali i krzyczeli strasznie.
Uskuteczniłam wczoraj część zakupów. Mam śpiworek dodatkowy i wanienkę. Już niewiele mi zostało, za to najważniejsze, bo higieniczne rzeczy. Ale musze najpierw ogarnąć pokój, potem zacznę układać wszystko w szafach i kupować te pierdoły apteczne.
Uskuteczniłam wczoraj część zakupów. Mam śpiworek dodatkowy i wanienkę. Już niewiele mi zostało, za to najważniejsze, bo higieniczne rzeczy. Ale musze najpierw ogarnąć pokój, potem zacznę układać wszystko w szafach i kupować te pierdoły apteczne.
venus27
Pakowanie torby do szpitala to masakra wczoraj zaczęłam zakupy pod tym kontem. Wszystko bardzo drogie... Dobrze że ubranka dla maluszka kupiłam wcześniej, jeszcze tylko parę drobiazgów..
Jutro wracamy już do naszego mieszkania. Z jednej strony szkoda, żal mi trochę zostwiać rodziców, ale z drugiej strony każdy powinien żyć swoim życiem...
Jutro wracamy już do naszego mieszkania. Z jednej strony szkoda, żal mi trochę zostwiać rodziców, ale z drugiej strony każdy powinien żyć swoim życiem...
reklama