reklama
Zdałam!!
Pragmalingwistyka 4,5, a współczesna sztuka filmowa 5,0
Dzieć mi z brzuszka podpowiadał
Humor mam dzięki temu rewelacyjny, ale padam na pyszczek - od 6:00 rano na nogach, a jeszcze od 4:00 powtarzałam materiał, bo nie mogłam z nerwów dospać. Niniejszym zakończyłam miniony rok akademicki i z czystym sumieniem wkraczam w nowy!
Pola ja cały pierwszy trymestr brałam luteinę i to od niej tak się robi - bez wkładek/podpasek ani rusz, także nie denerwuj się ;-)
Megi Ty tak nie kuś tymi ksiązkami, bo ja mam stertę literatury rosyjskiej do ogarnięcia :x Wypadają mi dwie pozycje tygodniowo, żeby nadążyć z nauką, a dzisiaj już oczywiście wyszłam z biblioteki z tobołem tych "nadprogramowych"
Pragmalingwistyka 4,5, a współczesna sztuka filmowa 5,0
Dzieć mi z brzuszka podpowiadał
Humor mam dzięki temu rewelacyjny, ale padam na pyszczek - od 6:00 rano na nogach, a jeszcze od 4:00 powtarzałam materiał, bo nie mogłam z nerwów dospać. Niniejszym zakończyłam miniony rok akademicki i z czystym sumieniem wkraczam w nowy!
Pola ja cały pierwszy trymestr brałam luteinę i to od niej tak się robi - bez wkładek/podpasek ani rusz, także nie denerwuj się ;-)
Megi Ty tak nie kuś tymi ksiązkami, bo ja mam stertę literatury rosyjskiej do ogarnięcia :x Wypadają mi dwie pozycje tygodniowo, żeby nadążyć z nauką, a dzisiaj już oczywiście wyszłam z biblioteki z tobołem tych "nadprogramowych"
aga3004
Fanka BB :)
Antonufka czyli trzymanie kciuków nie poszło na marne :-)
Ajj ja mam stresy od wczoraj. Byłam dzisiaj u weterynarza z kociakiem, spadła z szafy i jest poturbowana w poniedziałek się okaże czy nie ma złamania, serducho mnie boli jak się napatrzę na nią Moja półroczna dziewczynka, ryczę jak bóbr od wczoraj. Co to będzie jakby mi dziecko zachorowało lepiej nie myśleć tak.
reklama