Aninaaa, u mnie najwięcej sączy się po założeniu luteiny rano i w sumie od czasu jak mi przepisali tę luteinę dopochwowo to się te upławy zaczęły. Kurczę, no to mnie postraszyłaś... U mnie co prawda jeszcze za mały brzuch żeby coś o żebra miało wadzić, ale i tak mam stracha. To że mała się rusza normalnie trochę mnie pociesza, ale jestem posrana od kilku dni... Na wadze rzeczywiście trochę mniej, ale myślę że to raczej ze stresu - mniej ostatnio jem...
reklama
Pola, po luteinie dopochwowo upływy się zwiekszają, niektóre dziewczyny pisały wręcz o konieczności noszenia nocnych podpasek, tak więc może u Ciebie takie są dodatkowe atrakcje jej brania. Myslę, że powinnaś byc spokojna. Jutro tez lekarka zrobi Ci usg i tez zobaczy jak z wodami. Gdyby bylo coś nie tak nie ryzykowałaby i kazała przyjść natychmiast. Ściskam, myslę, że będzie dobrze, a Ty zacznij luż planować weekend u przyjaciólki. Może jakiś film, oderwij sie od tych czarnych wizji. Będzie dobrze. Mała kopie, wiec wszystko z nią w porządku.
megi skusze się na książki Emilly Giffin ;-) jutro wybiorę się do biblioteki
Ostatnie książki jakie mnie wciągnęły to
"ogród wiecznej wiosny" - świetna powieść hiszpańskiej pisarki Cristiny Lopez Barrio, to saga rodzinna o kobietach które zako****ą się tylko raz - na całe życie. Wciągnęła mnie tak że w jeden dzień ją przeczytałam, żałuje że nie ma części drugiej.. ale może kiedyś
"kochałem ją" - autorką jest Anna Gavalda ,historia opowiada o tym co czują osoby porzucane i porzucające, opowiedziana w inny sposób niż w większości książek. Teść i synowa są głównymi bohaterami
Ostatnie książki jakie mnie wciągnęły to
"ogród wiecznej wiosny" - świetna powieść hiszpańskiej pisarki Cristiny Lopez Barrio, to saga rodzinna o kobietach które zako****ą się tylko raz - na całe życie. Wciągnęła mnie tak że w jeden dzień ją przeczytałam, żałuje że nie ma części drugiej.. ale może kiedyś
"kochałem ją" - autorką jest Anna Gavalda ,historia opowiada o tym co czują osoby porzucane i porzucające, opowiedziana w inny sposób niż w większości książek. Teść i synowa są głównymi bohaterami
Witajcie,:-)
Ja dziś w lepszym humorze niż wczoraj, kiedy się martwiłam że coś może jest nie tak z macićą i szyjką.
Mnie też doktorka powiedziała że czas zwolnić, tak więc od listopada wybieram się na zwolnienie i będę siedzieć w domku.
Luteina faktycznie powoduje upławy ja ją brałam od początku do 16 tygodnia ciąży.
Teraz też doktorka powiedziała że mogą się pojawiać zwiększone upławy, tak więc troche śluzu tak jak u mnie może się zdarzyć. Niedługo czekają nas częstsze wizyty i coraz bardziej nasilone niepokoje. Trzymajcie się i dbajcie o siebie. Ja mam więcej polegiwać i nie dźwigać.
Ja dziś w lepszym humorze niż wczoraj, kiedy się martwiłam że coś może jest nie tak z macićą i szyjką.
Mnie też doktorka powiedziała że czas zwolnić, tak więc od listopada wybieram się na zwolnienie i będę siedzieć w domku.
Luteina faktycznie powoduje upławy ja ją brałam od początku do 16 tygodnia ciąży.
Teraz też doktorka powiedziała że mogą się pojawiać zwiększone upławy, tak więc troche śluzu tak jak u mnie może się zdarzyć. Niedługo czekają nas częstsze wizyty i coraz bardziej nasilone niepokoje. Trzymajcie się i dbajcie o siebie. Ja mam więcej polegiwać i nie dźwigać.
Niedawno moja koleżanka ze studiow urodzila w 34 tygodniu- to był mój bodziec do zwolnienia tempa poszłam na zwolnienie na tydzien złapałam trochę oddechu pomęczę się w pracy jeszcze do połowy listopada i basta ;p
Ma znaczenie jaki proszek? Lovela ? Dzidziuś? Jelp? Czy wszystko jedno na początek?
Ma znaczenie jaki proszek? Lovela ? Dzidziuś? Jelp? Czy wszystko jedno na początek?
dzien dobry ja narazie przystopowalam z czytaniem bo tylko lerzalam i czytalam a ilez mozna dostalam dzis sliczna puszke z pozytywka na pierniki ( my co roku pieczemy norymberskie pierniki na oplatku ) juz nie moge sie doczekac grudnia a tak wogole 3 dzien boli mnie juz glowa wiec chyba zazyje paracetamol ......bo inaczej padne.
reklama
krupka
Entuzjast(k)a
zdecydowanie wszystko jedno - dziecko tak naprawde moze być uczulone na kazdy z nich, albo tez nie być wrazliwym na zaden