reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Słyszałam o tych testach, lajtway, baby safe, czy jakoś tak... Do jutra do południa wytrzymam :) Poproszę może ginkę niech mi da parę papierków lakmusowych z gabinetowych zapasów ;)

reklama
Zdałam!! :D
Pragmalingwistyka 4,5, a współczesna sztuka filmowa 5,0 :szok:
Dzieć mi z brzuszka podpowiadał :D

Humor mam dzięki temu rewelacyjny, ale padam na pyszczek - od 6:00 rano na nogach, a jeszcze od 4:00 powtarzałam materiał, bo nie mogłam z nerwów dospać. Niniejszym zakończyłam miniony rok akademicki i z czystym sumieniem wkraczam w nowy! :)

Pola ja cały pierwszy trymestr brałam luteinę i to od niej tak się robi - bez wkładek/podpasek ani rusz, także nie denerwuj się ;-)

Megi Ty tak nie kuś tymi ksiązkami, bo ja mam stertę literatury rosyjskiej do ogarnięcia :x Wypadają mi dwie pozycje tygodniowo, żeby nadążyć z nauką, a dzisiaj już oczywiście wyszłam z biblioteki z tobołem tych "nadprogramowych" :zawstydzona/y:

Pola filologię polską, ale w kierunku komunikacji społecznej - wybrałam ten "odłam" bo właśnie przedmioty wydały mi się dużo ciekawsze niż na pozostałych specjalizacjach.

Ajj ja mam stresy od wczoraj. Byłam dzisiaj u weterynarza z kociakiem, spadła z szafy i jest poturbowana w poniedziałek się okaże czy nie ma złamania, serducho mnie boli jak się napatrzę na nią:no: Moja półroczna dziewczynka, ryczę jak bóbr od wczoraj. Co to będzie jakby mi dziecko zachorowało:no: lepiej nie myśleć tak.

reklama
Do góry