reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

odebrałam wyniki krzywej cukrowej
na czczo 73
po godz 107
po 2 godz 76
icon_biggrin.gif

reklama
Ja też mam płaczliwy dzień:crazy: Mój mały kot nie chce jeść śpi ciągle pod kocem, trzęsie się i do tego załatwił się i miauczy po tym. ja tu już ryczę, wiem ze to tylko kotek, ale tak sie martwie. DO jutra nie mam jak z nim nawet do weta pójść:crazy: oszaleje...

fazerka ja tez mam ostatnio wliczy apetyt ciagle chodze niedojedzona...
bardzo smutna widomosc z tymi dziecmi... :( nie wiem nawet co napisac bo ja mam swira na tym punkcie tzn ciagle tak jak wy koczmary tak ja tez... przykro....

Przykre, bardzo przykre, ale w końcu choroby się zdarzają i takie dzieci też trzeba kochać. Współczuję tym rodzicom, bo to zawsze szok - nikt nigdy nie mysli, że coś takiego spotka wlasnie jego. Wie się, że jest taki i taki odsetek przypadków, ale i tak siebie wkłada się między tę "bezpieczną" większość.

z Hanią wszystko dobrze:) waży już prawie 600 g:) ruszała się ślicznie;) moje bóle związane są z rwą kulszową, więc to nie mała mi naciska na nerwy...;/ w sumie nie wiem czy to dobrze czy źle...;/ żadnych leków na to nie dostałam..:(:( poza tym humor mam strasznie z dupy...:(

Anastazja super że z Hanulką wszystko dobrze, a co do rwy kulszowej (znasz przynajmniej winowajcę tych bólów) jednak wiadomo, że to do przyjemnych nie należy i nie łatwo się pozbyć.. tulę;)

Anastazja wiem dokładnie co to rwa kulszowa, tylko regularne ćwiczenia na siłowni pomagały mi na to. Chociaż odpukać, w ciągu ostatnich 2 tyg. jakoś odpuściła. Najważniejsze, że malutka zdrowa i wszystko w porządku.

Miałam wypoczywać, a nalatałam się dzisiaj, byłam na zakupach, jak ja tego nie lubię. Kupiłam sobie koszule do karmienia, szlafrok, majtki jednorazowe, wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe Bella, dla małej 1 butelkę, smoczka, gruszkę, podkład nieprzemakalny pod prześcieradło, szczoteczkę do włosów, nożyczki do paznokci z okrągłą końcówką, 2 książki, dla mojego najstarszego syna 5 bluzek z długim rękawem, sweter, dwie pary dżinsów i piżamę. Teraz idę nadzorować odrabianie lekcji.

iga widzę, że dziś dużo udało Ci się kupić ;)
Ja ciągle mam w głowie to że muszę kupić rzeczy dla siebie typu: stanik do karmienia, wkładki, podpaski itd.. ale jakoś nie mam kiedy.. mam też pytanie podkłady lepsze są te które z jedne strony mają tą niebieskawą folię czy jakieś inne ??

reklama
ja tez musze kupic dla siebie prawie wszystko bo mam tylko pizamke i szlafrok :)a reszte moze w przyszlym miesiacu kupie bo jak narazie odeszla mi ochota na zakupy.

Do góry