reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
mnie sie chce wyc. z L. ciche 2 tygodnie, w ogole mnie nie wspiera w tej ciazy. Jak mówie, ze mnei brzuch boli to cisza. Dzis od rana do wieczora poza jego godzinny spacerem bylam sama. Co ja sie nadzwigalam <tak wiem nie wolno ale czasem sie poprostu nie da>...porpstu siasc i plakac. Zero pomocy kuzwa.

a ja jestem mega oslabiona od tej hemoglobiny, do tego Nikos daje popalic ntzn grzeczniutki ale wlazi wszedzie i robi bałaganu tyle.

adak dobrze, że wszystko ok!!!
ewelina super wyniki :)
anastazzja hania rośnie - pięknie :) gratuluję
marciaa achhhh Ci faceci, ja też mówię mojemu M., że coś się kiepsko czuję i dopiero jak wyglądam jak śmierć to zauważa, że faktycznie, a fakt, że potrzebuję więcej czułości jakoś dziwnie przemilczał

Dziewczyny-faceci juz tacy sa- jak juz nie pokazemy focha na 100%, to nie zauwaza za chiny ludowe, ze cos nam jest. Moj ma tak samo. Dopiero jak ide do sypialni i leze i sie nie odzywam, to przychodzi i pyta co sie dzieje. Ale najczesciej to stwierdza, ze hormony mi szaleja i sama nie wiem czego chce i raz placze a raz sie smieje, a on nie nadaza :-)
Anastazja-fajnie, ze wizyta udana :-)
Milego wieczoru :-)

Marciaa trzymaj się jakoś - podobno faceci przechodzą ciążę razem ze swoimi kobietami i też mają swoje dołki, stąd może takie zachowanie. Oby szybko minęło między Wami &&

ewelina ja ruchów w ciągu dnia nie czuję prawie wcale, jak sobie dreptam, bo malucha to kołysze i najwyraźniej wtedy śpi :) Za to wystarczy, że na chwilę przysiądę lub się położę wieczorem i wtedy od razu się zaczynają. Myślę, że to normalne - dzieci mają własny rytm, który niewiele ma wspólnego z porami dnia, Twoje może po prostu, jak moje - sypia w dzień :)

Marciaa rozumiem. Trudno mi doradzać, bo ja kompletnie się nie znam na związkach/małżeństwach - w każdym razie trzymaj się, kochana i nie smuć, bo maluszek czuje i też smutny :happy:

reklama
Do góry