reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Cukiereczek trzymam mocno kciuki by dzidzia nie chciała jeszcze przyjść na świat!!! leż i wypoczywaj Niuńka.. słuchaj lekarzy a na pewno wszystko się dobrze skończy!! trzymajcie się!!
Kasia_ZG
Hej dziewczynki, witam się oficjalnie po powrocie od rodziców :-)
było bardzooo fajnie, rodzice skakali nade mną jak nad jajkiem ;-) ani na chwile nie dali mi zapomnieć o tym ze jestem w ciąży, a to tego nie podnoś, a to tego nie rób, a najlepiej to leż i pachnij i oczywiście JEDZ DUŻO.
Po serii gołąbków, pierogów, kopytek i wieczornych kolacji mam dosyć na bank przytyłam kilka kg.
W środę okaże się ile się nam przybrało bo mamy wizytę ;-)
I co jesień chyba zawitała u Nas na całego ??? słyszałam pogłoski że jeszcze w październiku ma spaść pierwszy śnieg (OBY NIE) w ogóle mogła by ta zima nas troszkę przyoszczędzić w tym roku co by było gładko i przyjemnie :-)
Życzę miłego dnia i buziaki dla brzuszkowych maluszków :-*
było bardzooo fajnie, rodzice skakali nade mną jak nad jajkiem ;-) ani na chwile nie dali mi zapomnieć o tym ze jestem w ciąży, a to tego nie podnoś, a to tego nie rób, a najlepiej to leż i pachnij i oczywiście JEDZ DUŻO.
Po serii gołąbków, pierogów, kopytek i wieczornych kolacji mam dosyć na bank przytyłam kilka kg.
W środę okaże się ile się nam przybrało bo mamy wizytę ;-)
I co jesień chyba zawitała u Nas na całego ??? słyszałam pogłoski że jeszcze w październiku ma spaść pierwszy śnieg (OBY NIE) w ogóle mogła by ta zima nas troszkę przyoszczędzić w tym roku co by było gładko i przyjemnie :-)
Życzę miłego dnia i buziaki dla brzuszkowych maluszków :-*
fazerkamm
oglądajcie rozmowy w toku z Kambodży... masakra :| brak mi słów...
reklama
tiramisu1976
Cukiereczek trzymajcie się mocno w dwupaku przynajmniej do grudnia !