reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Cukiereczek trzymam mocno kciuki by dzidzia nie chciała jeszcze przyjść na świat!!! leż i wypoczywaj Niuńka.. słuchaj lekarzy a na pewno wszystko się dobrze skończy!! trzymajcie się!!

Hej dziewczynki, witam się oficjalnie po powrocie od rodziców :-)

było bardzooo fajnie, rodzice skakali nade mną jak nad jajkiem ;-) ani na chwile nie dali mi zapomnieć o tym ze jestem w ciąży, a to tego nie podnoś, a to tego nie rób, a najlepiej to leż i pachnij i oczywiście JEDZ DUŻO.
Po serii gołąbków, pierogów, kopytek i wieczornych kolacji mam dosyć :-D na bank przytyłam kilka kg.
W środę okaże się ile się nam przybrało bo mamy wizytę ;-)

I co jesień chyba zawitała u Nas na całego ??? słyszałam pogłoski że jeszcze w październiku ma spaść pierwszy śnieg (OBY NIE) w ogóle mogła by ta zima nas troszkę przyoszczędzić w tym roku co by było gładko i przyjemnie :-)

Życzę miłego dnia i buziaki dla brzuszkowych maluszków :-*

Cukiereczek, trzymam mocno kciuki żeby dzidzia posiedziała w brzuszku do stycznia. Lekarze na pewno odpowiednio się wami zajmą i powstrzymają skurcze. Trzymaj się cieplutko kochana!

reklama
Do góry