reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Dzień dobry wszystkim :)
Dzień dobry, bo ja niedawno raczyłam wstać :x Wstyd i hańba, ale ostatnio śpię jak suseł - gdyby nie to, że co jakiś czas bywam głodna to spałabym 24 h na dobę :D

Może to ta pogoda - u mnie też zimno niemiłosiernie, wychyliłam na zewnątrz nos, ale dzisiaj raczej nie będę malucha kołysać żadnym spacerem.

reklama
Siema :-)
Ja jestem Wasza koleżanka marnotrawna, co toście mnie przywitały jakiś czas temu :-D

Nie było mnie, bo się uganiałam za mą córą i łapałam ostatnie promyki słońca, ale słońca już nie ma i za córą ganiać nie mogę...
Mam gnić w łóżku, bo mam skurcze i miękką szyję, czy któraś z Was ma takie przypadłości?

Czytałam że teraz nam się mogą co jakiś czas zdarzać skurcze przepowiadające. Mi często twardnieje brzuch i lekarz zalecił brać nospe forte 2 razy dziennie. Mam nadzieję że to maleństwu nie zaszkodzi bo zawsze to jakaś chemia. A co do spania to pospać bym pospała ale cięzko mi znaleźć odpowiednią pozycję, a jak juz fajnie mi się śpi to zaraz muszę wstawać do wc:(

Dziewczyny od wczoraj wieczora leżę w szpitalu z przed wczesnym porodem. Zaczęło mnie kuć w kroku, zaczął mnie boleć brzuch i cały zrobił się twardy. Dają mi nospe i fenoterol i jakiś izoptin czy cos takiego. Mają zrobić też zastrzyk na rozwinięcie płuc.

Cukiereczek wspólczuję i gorąco pozdrawiam. Bardzo dobrze że nie czekałaś długo tylko pojechałaś do szpitala. Pomogą ci i wszystko będzie dobrze a ty mów dużo do dzidziusia żeby jeszcze poczekał troszkę :-)

Myszka- ja mam dr. Grazyne Komnate-Gajde. Bardzo fajna babka :-)

Cukiereczek- to sie trzymaj cieplutko. Trzymamy za Ciebie kciuki i mow Maluszkowi, ze ma jeszcze czas :-)

Cukiereczek trzymam mocno kciuki, żeby skończyło się tylko na strachu i wszystko dobrze się ułożyło. W szpitalu wiedzą, co robić więc na pewno porządnie sie Tobą zaopiekują i dzieciątko zaczeka jeszcze na swój właściwy termin :)
Nie martw się - wszystko będzie dobrze!

Cukiereczek, wszystko będzie dobrze. Fenoterol i nospa na pewno powstrzymają skurcze, tylko słuchaj położnych i lekarzy, leż i dużo odpoczywaj.

reklama
Cukiereczek, trzymam kciuki, musi być dobrze.

Jutro mam wizytę, mam nadzieję, że wszystko jest w porządku, nawet ostatnio przestałam wymyślać czarne scenariusze.

Do góry