reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Cukiereczek: trzymaj sie... napewno bedzie dobrze:) Lez i ruszaj sie tylko do kibelka... zeby nie wywolac dalszych skurczy leki napewno pomoga;)

A ja nie wiem co mam juz zrobic mam straszne bole krzyza;/

Ostatnia edycja:
reklama
Asteria witaj w klubie, mnie też często boli kręgosłup i często muszę zmienić pozycję siedząca czy leżącą, jak już się ból bardzo nasila to wstaję i chodzę, a tam gdzie siedzę lub leżę mam podłożone dwa grube koce no i wiercę się :-)

Asteria-wspolczuje, tez mnie czasem dopada bol krzyza, a dzis dla odmiany cos mi na nerw uciska z tylu w biodrze i ledwo noga ruszam. Stalo mi sie tak po dwugodzinnym siedzeniu w szkole :( Potem ledwo ze schodow schodzilam.
Jutro z rana ide na glukoze, wiec moze moja polozna cos poradzi na ten moj bol.

Asteria, Kasia wiem jak to jest mieć ból kręgosłupa.. już jako nastolatka zaczął mnie boleć kręgosłup.. teraz nie dość że boli kręgosłup to budzę się praktycznie codziennie ze słowami na ustach "ała" ponieważ baardzo boli mnie lewe kolano i biodro..

dziewczynki jeszcze troszkę !!! damy radę !!! czego się nie zrobi dla naszych perełek :-) a swoją drogą to powinno być tak że jak kobieta jest w ciąży to w tym czasie ją NIC nie boli, pięknie wygląda i zachwyca wszystkich ;-)
No cóż realia są inne ale za to jesteśmy niesamowite i nie zastąpione dla naszych maluszków :-)

dziewczynki jeszcze troszkę !!! damy radę !!! czego się nie zrobi dla naszych perełek :-) a swoją drogą to powinno być tak że jak kobieta jest w ciąży to w tym czasie ją NIC nie boli, pięknie wygląda i zachwyca wszystkich ;-)
No cóż realia są inne ale za to jesteśmy niesamowite i nie zastąpione dla naszych maluszków :-)

I to mnie tylko daje sile;)

reklama
Moja położna na ostatniej wizycie pytała mnie, czy byłam u swojego lekarza rodzinnego już i czy mam od niego wpis w tę rubrykę z boku karty ciąży. Nie mam / nie byłam. Teraz głupie pytanie - po co? Profilaktycznie trzeba iść, czy dopiero gdyby coś się działo, typu przeziębienie? Dentysta mi wpisał coś takiego ostatnio, ale poszłam do niego, bo wypadła mi plomba, więc generalnie w jakimś konkretnym celu, a do lekarza pierwszego kontaktu mam wejść i powiedzieć, że z jakiego powodu przybywam?

Może któraś mi wyjaśni, bo oczywiście rozsądna ja zaczęłam zastanawiać się nad tym dopiero jak wyszłam z gabinetu, zamiast zapytać od razu.:eek:

Do góry