reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Cukiereczek trzymam mocno kciuki by dzidzia nie chciała jeszcze przyjść na świat!!! leż i wypoczywaj Niuńka.. słuchaj lekarzy a na pewno wszystko się dobrze skończy!! trzymajcie się!!

Hej dziewczynki, witam się oficjalnie po powrocie od rodziców :-)

było bardzooo fajnie, rodzice skakali nade mną jak nad jajkiem ;-) ani na chwile nie dali mi zapomnieć o tym ze jestem w ciąży, a to tego nie podnoś, a to tego nie rób, a najlepiej to leż i pachnij i oczywiście JEDZ DUŻO.
Po serii gołąbków, pierogów, kopytek i wieczornych kolacji mam dosyć :-D na bank przytyłam kilka kg.
W środę okaże się ile się nam przybrało bo mamy wizytę ;-)

I co jesień chyba zawitała u Nas na całego ??? słyszałam pogłoski że jeszcze w październiku ma spaść pierwszy śnieg (OBY NIE) w ogóle mogła by ta zima nas troszkę przyoszczędzić w tym roku co by było gładko i przyjemnie :-)

Życzę miłego dnia i buziaki dla brzuszkowych maluszków :-*

Cukiereczek, trzymam mocno kciuki żeby dzidzia posiedziała w brzuszku do stycznia. Lekarze na pewno odpowiednio się wami zajmą i powstrzymają skurcze. Trzymaj się cieplutko kochana!

reklama
Do góry