reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Ojoj... Nie było mnie kilka dni i narobiły się TAAAAAKIE zaległości :)

Mazia91 - gratulacje :)

Fiona - wcale się nie dziwię Twojemu przerażeniu. Taki już chyba los matki, że będzie drżała nad losem dziecka, nawet jeśli obiektywnie jest wszystko w porządku, a jedyne co złe to sny...

A mi się skraca (znowu) i rozwiera lekko szyjka macicy. Za półtorej tygodnia USG szyjki i jesli się nie uspokoi to zakładają mi szew na szyjkę. Moja mama mówi, że ona tez miała ten problem, jak chodziła w ciąży ze mną i samo się unormowało, więc jestem dobrej myśli. Tylko odpoczywam więcej. :)

Aha... Mały kopie już tak zawzięcie że przedwczoraj widziałam wybrzuszające się punkty na brzuchu :) Piękny widok :)

Mazia- gratuluje zdanego egzaminu :-)
Bakalia- udanej zabawy na koncercie, tylko nie szalej za bardzo ;-)
Anielka- pozdrowie ;-)

A mi humor sie polepszyl i nawet wzielam sie za pieczenie- placek czekoladowy z brzoskwiniami, drugi ze sliwkami i serniczek ;-) Ale jest taki upal ze sama sie podziwiam ;-) Jedziemy wieczorem do moich Rodzicow a jutro do Zywca nad jezioro to jedzonko musi byc, bedziemy palic grilla i biwakowac ;-)

strzyga mój synus tez się wybrzusza :) wczoraj zauwazylam i chcialm nagrac na telefonie, ale spryciuch jakby wiedzial i przestal sie krecic :p
mazia gratulacjeeeee :))

Dziewczyny muszę się pochwalić że zdałam egzamin zawodowy... a byłam święcie przekonana że go nie zdam...

No to gratulacje :-)

No ja sie z moim mężem na weekend wybieram do Jury Krakowsko - Częstochowskiej...
Korzystamy z ostatnich dni lata, no i kiedy jak nie teraz jest najlepszy czas na podróżowanie z dzieckiem ;-)

Sarat gratuluję synka, a już myślałam, że Mami przełamała trend z chłopakami.
Bakalia śuper koncertu życzę :)

No a Melisę podziwiam za wypieki...
Ja wczoraj przyrządziałam spagetti i narazie dosyć mojego dobrego serca w kuchni :-)
Zreszta dzisiaj rozpieszcza nas moja mama pierogami z jagodami ... mniam

Ostatnia edycja:
Alka u mnie był ten sam pomysł z wózkiem...mój D.stwierdził,że fajnie by było mieć wózek Lecha, a ja stweirdziłam,że to przesada.

Może którejś z Was przesłać trochę słoneczka?, bo u mnie dziś straszny upał, aż pot się ze mnie leje....ale lepsze to jak zimno;-)

u mnie dzisiaj dobry humorek, bo byłam po wyniki egzaminu i zdałam, a na dodatek imieninki dzisiaj, więc jest co świętować (oczywiśccie opiję soczkiem).

pozdrawiam Was bardzo gorąco;-)

reklama
Do góry