reklama
Ojoj... Nie było mnie kilka dni i narobiły się TAAAAAKIE zaległości
Mazia91 - gratulacje
Fiona - wcale się nie dziwię Twojemu przerażeniu. Taki już chyba los matki, że będzie drżała nad losem dziecka, nawet jeśli obiektywnie jest wszystko w porządku, a jedyne co złe to sny...
A mi się skraca (znowu) i rozwiera lekko szyjka macicy. Za półtorej tygodnia USG szyjki i jesli się nie uspokoi to zakładają mi szew na szyjkę. Moja mama mówi, że ona tez miała ten problem, jak chodziła w ciąży ze mną i samo się unormowało, więc jestem dobrej myśli. Tylko odpoczywam więcej.
Aha... Mały kopie już tak zawzięcie że przedwczoraj widziałam wybrzuszające się punkty na brzuchu Piękny widok
Mazia91 - gratulacje
Fiona - wcale się nie dziwię Twojemu przerażeniu. Taki już chyba los matki, że będzie drżała nad losem dziecka, nawet jeśli obiektywnie jest wszystko w porządku, a jedyne co złe to sny...
A mi się skraca (znowu) i rozwiera lekko szyjka macicy. Za półtorej tygodnia USG szyjki i jesli się nie uspokoi to zakładają mi szew na szyjkę. Moja mama mówi, że ona tez miała ten problem, jak chodziła w ciąży ze mną i samo się unormowało, więc jestem dobrej myśli. Tylko odpoczywam więcej.
Aha... Mały kopie już tak zawzięcie że przedwczoraj widziałam wybrzuszające się punkty na brzuchu Piękny widok
livastrid
2010 & 2012
Mazia gratuluje tytulu zawodowego
po prostu Strzyga odpoczywaj i nie dzwigaj, moze pessar nie bedzie potrzebny, zobaczysz na nastepnej wizycie jak postepuje /oby pozytywnie/
wybrzuszki sa slodkie:-)
po prostu Strzyga odpoczywaj i nie dzwigaj, moze pessar nie bedzie potrzebny, zobaczysz na nastepnej wizycie jak postepuje /oby pozytywnie/
wybrzuszki sa slodkie:-)
Mazia- gratuluje zdanego egzaminu :-)
Bakalia- udanej zabawy na koncercie, tylko nie szalej za bardzo ;-)
Anielka- pozdrowie ;-)
A mi humor sie polepszyl i nawet wzielam sie za pieczenie- placek czekoladowy z brzoskwiniami, drugi ze sliwkami i serniczek ;-) Ale jest taki upal ze sama sie podziwiam ;-) Jedziemy wieczorem do moich Rodzicow a jutro do Zywca nad jezioro to jedzonko musi byc, bedziemy palic grilla i biwakowac ;-)
Bakalia- udanej zabawy na koncercie, tylko nie szalej za bardzo ;-)
Anielka- pozdrowie ;-)
A mi humor sie polepszyl i nawet wzielam sie za pieczenie- placek czekoladowy z brzoskwiniami, drugi ze sliwkami i serniczek ;-) Ale jest taki upal ze sama sie podziwiam ;-) Jedziemy wieczorem do moich Rodzicow a jutro do Zywca nad jezioro to jedzonko musi byc, bedziemy palic grilla i biwakowac ;-)
Dziewczyny muszę się pochwalić że zdałam egzamin zawodowy... a byłam święcie przekonana że go nie zdam...
No to gratulacje :-)
No ja sie z moim mężem na weekend wybieram do Jury Krakowsko - Częstochowskiej...
Korzystamy z ostatnich dni lata, no i kiedy jak nie teraz jest najlepszy czas na podróżowanie z dzieckiem ;-)
Sarat gratuluję synka, a już myślałam, że Mami przełamała trend z chłopakami.
Bakalia śuper koncertu życzę
No a Melisę podziwiam za wypieki...
Ja wczoraj przyrządziałam spagetti i narazie dosyć mojego dobrego serca w kuchni :-)
Zreszta dzisiaj rozpieszcza nas moja mama pierogami z jagodami ... mniam
Ostatnia edycja:
ona_ona
Fanka BB :)
Alka u mnie był ten sam pomysł z wózkiem...mój D.stwierdził,że fajnie by było mieć wózek Lecha, a ja stweirdziłam,że to przesada.
Może którejś z Was przesłać trochę słoneczka?, bo u mnie dziś straszny upał, aż pot się ze mnie leje....ale lepsze to jak zimno;-)
u mnie dzisiaj dobry humorek, bo byłam po wyniki egzaminu i zdałam, a na dodatek imieninki dzisiaj, więc jest co świętować (oczywiśccie opiję soczkiem).
pozdrawiam Was bardzo gorąco;-)
Może którejś z Was przesłać trochę słoneczka?, bo u mnie dziś straszny upał, aż pot się ze mnie leje....ale lepsze to jak zimno;-)
u mnie dzisiaj dobry humorek, bo byłam po wyniki egzaminu i zdałam, a na dodatek imieninki dzisiaj, więc jest co świętować (oczywiśccie opiję soczkiem).
pozdrawiam Was bardzo gorąco;-)
reklama
livastrid
2010 & 2012
gratki i wszystkiego naj, ona