reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Witam w piatkowy ranek :-) Ja mam dzis humor jakis taki, wszystko mnie denerwuje. Zakorkowane miasto, do tego wylaczyli swiatla, policja kierowala ruchem, masakra, ale sie umeczylam. Kawka i ciasteczko mi poprawily humor troche, ale jakos nic mi sie nie chce :-)

Dziewczynki jeśli o targi chodzi to ja będę gdzieś tak dopiero po 14 tam....wcześniej nie damy rady dotrzeć i na sto procent nie wiem czy sobota czy niedziela, dzis wieczorkiem się dopiero dowiem:) A tak ogólnie to jestem po badankach, krew i mocz...tak mnie nakłuła baba, że mam siniaka:(

aninaaa nie lubimy legii więc mam nadzieję, że nie hihih ;) choć przyznam, że dali wczoraj radę ;/

Melisa nie denerwuj się kochana - życzę duuużo uśmiechu :)

Alka zadowole sie moimi 18 stopniami, moze na sopot bym wleciala ewentualnie, bo mama mi mowila, ze kiepska pogoda;-)

moj pilki noznej nie oglada, co mnie ogolnie cieszy, bo nic mnie tak nie irytuje jak pilka w tv. Za to potrafimy /albo raczej potrafilismy/ zarwac cala nocke na graniu w diablo 2 przez battle.net, wszak w ten sposob sie poznalismy

reklama
tak,wiem, domyśliłam się :) ale to nic,dam radę i będę tolerancyjna :p
a tak poważnie,to trochę bym się bała wychodzić z domu z wózkiem legii,zwłaszcza legii :)
heheh nie dziwię się, a pomyśl sobie, że się pakujecie w samochód i jedziecie np właśnie do Poznania (albo my z wózkiem Kolejorza do Wawy, Krakowa, Wrocławia, gdziekolwiek...) ... chyba wolałabym maleństwo na rękach nosić niż z takim wózkiem jechać, bo to prawie tak, jak strzelić sobie kulkę w głowę :-D

Do góry