reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Przyłączam się do pytanie Poli - motorki! byłam tu rano, było chyba 209 stron, teraz patrzę 214!

Lacadima - ja mam termin na 21.01 z okresu, ale na 22.01 z usg :)

reklama
Jedziemy tu z koksem:-)

Ja laktator uważam za najlepszy zakup. Bez niego nie dałabym rady. Ja miałam TT odciagalam 3 miesiace 6x na dobę więc na końcu był skatowany i odciągalam ręczenie:sorry2:

Nie chce mi sie do lekarza...blee...
No ale mogę śmiało powiedzieć ze nie jestem flaczkiem. Jednak chodzenie daje powera. W łozku byłam kapciem starym :)

Livastrid- to żeś pojechała z tym wiekiem:laugh2: Ja mam 24
Ubranka- nie kupuję i raczej kupować nie bedę tak do 8 miesiąca. Z córą też nie mogłam się wcześniej przemóc. Chyba ze mi się coś odwidzi. Boję się i tyle. Ale większość i tak mam więc biedy nie będzie:-D
Anastazja- a pokaz bębenek! Powiem Ci że moja sesja z Lidką była najbardziej udaną ze wszystkich na studiach więc nosek do góry. Młoda jest z końcówki grudnia więc wiek będzie podobny

A ja w końcu dziś powiedziałam mamie o ciązy- myślałam że się sama domyśli ale jednak nie. Na szczęście reakcja była inna niz się bałam- ucieszyła sie a mnie taaaaaki kamień spadł zz serducha

i zostawić tu baby na pol dnia to pozniej sie tylko czyta... jak siedzialam w domu to cisza byla a teraz czad!!!

No nic opisze wam wizyte w odpowiednim watku:)

Anastazzja: jagodzianek dziś nie ma bo mnie lekarz wku*wił ladnie mowiąc....

Co do odciagacza uwazam ze to byl u nas zbedny wydatek... bo uzywalam go 2 razy - a pozniej znalazlam lepszy po ktorym piersi byly dobrze wymasowane - MĄŻ - powiem tak ze bylam dojona jak krowa ale przynajmniej nie mialam zadnego zapalenia a wczesniej masakra 2 razy nie moglam sie ruszac...

Witam mową Pani i brzucholudka:) zapraszam do zapisania sie do listy;)

dzien dobry :) dzis ze mnie ranny ptaszek bo nie spie od 6 ranoo :) wzielam sie za odmrazanie zamrazalki i wymycie lodowki ........co jest dla mnie wyzwaniem bo wszytsko mi smierdzi......:( ale uzbroilam sie w zpaszki :p no i mam zamiar pierozki ruskie nalepic....mniam
a jezeli chodzi o wozki to ja tez jestem fanka od X-Lander .

to widzę, że forumowe dzidziusie będą się w większości wozić x-landerami. po tygodniu spokoju obudziła mnie dzisiaj młoda przynosząc mi do łóżka rozwiniętą i pogniecioną tapetę..

Dzień dobry.
U nas dziś już się chłodno zrobiło, więc basen i hustawka odpadają. Jakieś pożądki zrobię.
O d poniedziałku zaczyna nam się remont, więc będzie koszmar brrrrr.
A co do wózków, ja obstawiam Tako Jumper X. Oglądałam na żywo, jeździałam i super.
Pozdrawiam. Ależ szalejecie.........

Pola tez sie czasem zastanawiam, czy niektore leca na jakis bateryjkach:-D

malutka, odwazna, lodowke otwiera:-D

u mnie wyjscia nie bylo, musialam korzystac z laktatora, bo mala z cyca nie chciala pic. Co 2 godziny doic sie recznie bym w ogole na nic czasu nie miala. Teraz sobie kupie taki, co tylko przyczepie i bede chodzic po domu i robic co mi sie podoba, bo ostatnio mialam jedna reke przywiazana do laktatora i srednio mi to odpowiadalo. Dobowo mialam ponad 1,5 litra, to byl dla mnie dramat.

pogoda sie skiepscila, ale w sumie dla mnie dobrze

reklama
Witajcie, jestem Maggieness, jestem w 14 tc, raczej nie przeczytam od początku tego co napisałyście, bo tyle tego jest :-D
Pozdrawiam :-)

Do góry