reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Lacadima ja mam prawie wszystko po synku, ale czasem kusi mnie, żeby potajemnie kupić coś malutkiego...dziewczęcego. Sama nie wiem dlaczego...:-D

reklama
ja mam po starszych synach, zawsze chciałam mieć trzecie dziecko i tylko pożyczałam ubranka jednej kuzynce, wszystkie do mnie wróciły, wózek też będzie po starszych chłopcach, tylko kółka wymienię na takie od nowszego modelu, już dzwoniłam do serwisu, na szczęście mają siedzibę 15 km ode mnie, wanienkę ze stelażem i łóżeczko też mam, muszę wszystko poprzewozić z poprzedniego mieszkania

Livastrid mi też się nie chciało przekopać ogródka, zadzwoniłam po ogrodników, przyjechali z glebogryzarką i w ciągu godziny miałam gotowy. Na siłowni mam osobistego trenera, bo inaczej wcale bym się nie ruszała, mobilizuje mnie jak ktoś stoi nade mną i pilnuje prawidłowego wykonywania ćwiczeń.

Ostatnia edycja:
Marciaa...moja promotorka to mi nawet błędy ortograficzne poprawiała:p:p bo w sumie tylko takie były:) bo pod względem innowacyjności i charakteru pracy oraz użytych metod moja praca jej się bardzo podobała:)

Livastrid:) z informatyki to norma:) przynajmniej u nas liczy się przede wszystkim program, który się stworzyło:)

Dorotka:) hehe...może jakieś przeczucie???:) ja staram się kupować neutralne ciuszki póki co:p no i więcej na razie nie będę:p

Ja słuchajcie nie mam nic, niestety z mężem musimy liczyć tylko na siebie w wielu kwestiach. Co prawda pewnie znajdą się koleżanki które nam ciuszki użyczą. Tak na dobrą sprawę czekamy na wiadomość czy będzie chłopiec czy dziewczynka wtedy chyba dam się wciągnąć wir wyborów i zakupów he he. Wózek i łóżeczko sobie już upatrzyłam tylko kwestia wyboru koloru :)

reklama
Witaj Lacadima, fajnie że jeszcze nas przybywa :)

Dziewczyny, czy ktoś Wam jakieś bateryjki podłączył? Zjadłam sobie grzeczniutko obiadek, położyłam się na 15 minut, obudziłam 3,5h później, a tu tyle naśmigałyście...

Gotować dzisiaj nie muszę - idziemy z M na kolację, bo jutro wyjeżdża na tydzień. Odpocznę sobie ;)

Do góry