reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Przyłączam się do pytanie Poli - motorki! byłam tu rano, było chyba 209 stron, teraz patrzę 214!

Lacadima - ja mam termin na 21.01 z okresu, ale na 22.01 z usg :)

reklama
Jedziemy tu z koksem:-)

Ja laktator uważam za najlepszy zakup. Bez niego nie dałabym rady. Ja miałam TT odciagalam 3 miesiace 6x na dobę więc na końcu był skatowany i odciągalam ręczenie:sorry2:

Nie chce mi sie do lekarza...blee...
No ale mogę śmiało powiedzieć ze nie jestem flaczkiem. Jednak chodzenie daje powera. W łozku byłam kapciem starym :)

Livastrid- to żeś pojechała z tym wiekiem:laugh2: Ja mam 24
Ubranka- nie kupuję i raczej kupować nie bedę tak do 8 miesiąca. Z córą też nie mogłam się wcześniej przemóc. Chyba ze mi się coś odwidzi. Boję się i tyle. Ale większość i tak mam więc biedy nie będzie:-D
Anastazja- a pokaz bębenek! Powiem Ci że moja sesja z Lidką była najbardziej udaną ze wszystkich na studiach więc nosek do góry. Młoda jest z końcówki grudnia więc wiek będzie podobny

A ja w końcu dziś powiedziałam mamie o ciązy- myślałam że się sama domyśli ale jednak nie. Na szczęście reakcja była inna niz się bałam- ucieszyła sie a mnie taaaaaki kamień spadł zz serducha

i zostawić tu baby na pol dnia to pozniej sie tylko czyta... jak siedzialam w domu to cisza byla a teraz czad!!!

No nic opisze wam wizyte w odpowiednim watku:)

Anastazzja: jagodzianek dziś nie ma bo mnie lekarz wku*wił ladnie mowiąc....

Co do odciagacza uwazam ze to byl u nas zbedny wydatek... bo uzywalam go 2 razy - a pozniej znalazlam lepszy po ktorym piersi byly dobrze wymasowane - MĄŻ - powiem tak ze bylam dojona jak krowa ale przynajmniej nie mialam zadnego zapalenia a wczesniej masakra 2 razy nie moglam sie ruszac...

Witam mową Pani i brzucholudka:) zapraszam do zapisania sie do listy;)

dzien dobry :) dzis ze mnie ranny ptaszek bo nie spie od 6 ranoo :) wzielam sie za odmrazanie zamrazalki i wymycie lodowki ........co jest dla mnie wyzwaniem bo wszytsko mi smierdzi......:( ale uzbroilam sie w zpaszki :p no i mam zamiar pierozki ruskie nalepic....mniam
a jezeli chodzi o wozki to ja tez jestem fanka od X-Lander .

to widzę, że forumowe dzidziusie będą się w większości wozić x-landerami. po tygodniu spokoju obudziła mnie dzisiaj młoda przynosząc mi do łóżka rozwiniętą i pogniecioną tapetę..

Dzień dobry.
U nas dziś już się chłodno zrobiło, więc basen i hustawka odpadają. Jakieś pożądki zrobię.
O d poniedziałku zaczyna nam się remont, więc będzie koszmar brrrrr.
A co do wózków, ja obstawiam Tako Jumper X. Oglądałam na żywo, jeździałam i super.
Pozdrawiam. Ależ szalejecie.........

Pola tez sie czasem zastanawiam, czy niektore leca na jakis bateryjkach:-D

malutka, odwazna, lodowke otwiera:-D

u mnie wyjscia nie bylo, musialam korzystac z laktatora, bo mala z cyca nie chciala pic. Co 2 godziny doic sie recznie bym w ogole na nic czasu nie miala. Teraz sobie kupie taki, co tylko przyczepie i bede chodzic po domu i robic co mi sie podoba, bo ostatnio mialam jedna reke przywiazana do laktatora i srednio mi to odpowiadalo. Dobowo mialam ponad 1,5 litra, to byl dla mnie dramat.

pogoda sie skiepscila, ale w sumie dla mnie dobrze

reklama
Witajcie, jestem Maggieness, jestem w 14 tc, raczej nie przeczytam od początku tego co napisałyście, bo tyle tego jest :-D
Pozdrawiam :-)

Do góry