reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

selena1980 wygląda bardzo fajnie, tylko ciekawe jak wygląda podjeżdżanie nim pod krawężniki..:)

nagapalma jak dla mnie duży plus to ustawienie tej torby na dole. przy spacerówce bezcenny jest łatwy dostęp bo dzieci ciągle chcą coś nowego do łapki i jak musiałam w moim pierwszym wózku nurkować pod wózek po chrupka czy nową zabawkę co pięć minut to było to bardzo upierdliwe:D

Anastazzja z tego co wiem to dobry wybór, jeszcze nie spotkałam nikogo kto by nie był tym wózkiem zachwycony i super się prowadzi:)

Beatka78 ja uwielbiam bugaboo, tylko ta cena.. a ten bee to po prostu mnie zaczarował tylko, że niestety zabrakło mi na niego funduszy i kupiłam zwykłą tanią spacerówkę:D

reklama
Anastazja nic sie egzaminami nie przejmuj:-D

Ja małam na weekend 3 :p Dwa w sobote i jeden w niedziele :-)

W sobote z prawa cywilnego i ekonomiki przedsiębiorstw a w niedziele z niemca:-D

Wszystkie egzaminy zaliczyłam na 4, co się jeszcze okazało siostrunia moja jeszcze ściagała ode mnie :-D:-) A w duchu modliłam się chociaż o 2:-)

A ja nie wiem jeszcze jaki wózek... Laura będzie dwa miesiące przed 2. urodzinami. To będzie zima, zastanawiam się nad jakimś z cyklu "dzieci rok po roku" , bo nie wiem, czy będzie chciała chodzić sama czy może zapragnie jeszcze wózkiem jeżdzić. Ale pewnie najpierw przetestujemy opcje, żeby sama śmigała a jak nie będzie chciała to się wtedy taki kupi:-D

:-) dobri den !!! :szok::happy2:YouTube - ‪Enej-Radio Hello [Dobry Den]‬‏

pobudka wstawać ciężaróweczki :p !!!!

227035xiktrwi02p.gif

Ja już do pracy gotowa:-D

Ale dziś zimno będzie:-(
Zaopatrzenie na trzy bluzy zrobiłam:p
Zobaczymy czy mnie wygwiżdże w tym wygwizdajewie:-D:-D

Miłego dnia;-)

Dzień dobry dziewczynki... Szaro buro i ponuro dziś w Poznaniu .... No ale taki krótki tydzień, że aż chce się pracować :) buziaki w brzuszki :-)

Cześć Dziewczynki, ale naprodukowałyście w weekend :) Już nadrobiłam. Właśnie okazało się, że jednak będziemy mieć wolne z M. w długi weekend i zabookowałam pokój w Gdyni - zamarzyło mi się nasze morze... Oby tylko pogoda dopisała!

reklama
A ja muszę wysłać dziś zaliczke podatku dochodowego i nijak nie umiem tego ogarnać kurcze mać.
Chyba się spóźnimy z tą wpłatą..mam nadzieje ze sie nic nie stanie :)

Do góry