reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

selena1980 wygląda bardzo fajnie, tylko ciekawe jak wygląda podjeżdżanie nim pod krawężniki..:)

nagapalma jak dla mnie duży plus to ustawienie tej torby na dole. przy spacerówce bezcenny jest łatwy dostęp bo dzieci ciągle chcą coś nowego do łapki i jak musiałam w moim pierwszym wózku nurkować pod wózek po chrupka czy nową zabawkę co pięć minut to było to bardzo upierdliwe:D

Anastazzja z tego co wiem to dobry wybór, jeszcze nie spotkałam nikogo kto by nie był tym wózkiem zachwycony i super się prowadzi:)

Beatka78 ja uwielbiam bugaboo, tylko ta cena.. a ten bee to po prostu mnie zaczarował tylko, że niestety zabrakło mi na niego funduszy i kupiłam zwykłą tanią spacerówkę:D

reklama
Anastazja nic sie egzaminami nie przejmuj:-D

Ja małam na weekend 3 :p Dwa w sobote i jeden w niedziele :-)

W sobote z prawa cywilnego i ekonomiki przedsiębiorstw a w niedziele z niemca:-D

Wszystkie egzaminy zaliczyłam na 4, co się jeszcze okazało siostrunia moja jeszcze ściagała ode mnie :-D:-) A w duchu modliłam się chociaż o 2:-)

A ja nie wiem jeszcze jaki wózek... Laura będzie dwa miesiące przed 2. urodzinami. To będzie zima, zastanawiam się nad jakimś z cyklu "dzieci rok po roku" , bo nie wiem, czy będzie chciała chodzić sama czy może zapragnie jeszcze wózkiem jeżdzić. Ale pewnie najpierw przetestujemy opcje, żeby sama śmigała a jak nie będzie chciała to się wtedy taki kupi:-D

:-) dobri den !!! :szok::happy2:YouTube - ‪Enej-Radio Hello [Dobry Den]‬‏

pobudka wstawać ciężaróweczki :p !!!!

227035xiktrwi02p.gif

Ja już do pracy gotowa:-D

Ale dziś zimno będzie:-(
Zaopatrzenie na trzy bluzy zrobiłam:p
Zobaczymy czy mnie wygwiżdże w tym wygwizdajewie:-D:-D

Miłego dnia;-)

Dzień dobry dziewczynki... Szaro buro i ponuro dziś w Poznaniu .... No ale taki krótki tydzień, że aż chce się pracować :) buziaki w brzuszki :-)

Cześć Dziewczynki, ale naprodukowałyście w weekend :) Już nadrobiłam. Właśnie okazało się, że jednak będziemy mieć wolne z M. w długi weekend i zabookowałam pokój w Gdyni - zamarzyło mi się nasze morze... Oby tylko pogoda dopisała!

reklama
A ja muszę wysłać dziś zaliczke podatku dochodowego i nijak nie umiem tego ogarnać kurcze mać.
Chyba się spóźnimy z tą wpłatą..mam nadzieje ze sie nic nie stanie :)

Do góry