reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Emmm...szkoda, że rodzice tak zareagowali...;/ moi i TŻ pomimo, że są praktykującymi katolikami nie naciskają na ślub (który i tak pewnie weźmiemy w sierpniu za rok) i bardzo się ucieszyli:) ale najważniejsze, że wy się cieszycie:) fajnie, że już swoje dziecko widziałaś:) ja się jutra doczekać nie mogę:):)

Pola dacie radę:) tylko zabierzcie coś przeciwdeszczowego:)

Gośka:p ja też nic nie czuję, żeby się w brzuszku działo (poza tym, że ciągnie mnie pachwina, ale to nie brzuch:p), ale zobaczymy jutro na moim PIERWSZYM usg...:D

Vileyka, Panna.nikt ja chcę mieć już Wasz stopień zaawansowania ciąży...zaraz będziecie w drugim trymestrze;) ale Wam zazdroszczę:D i będę to powtarzać, aż do czasu kiedy sama skończę 12 tydzień:p więc szykujcie się na moje marudzenie:p

boshh...wybacz:p normalnie dzisiaj nie kontaktuję:D:D to już za tydzień:) będziesz wszystko wiedziała:) i będziesz mogła odetchnąć z ulgą:) super:)

reklama
jak Was nadrobic?
drukujecie i drukujecie:-D

pozdrawiam mamusie i brzuszki

ja ostatni dzien na antybiotyku jade ku mojej radosci
i dalej nic mi sie nie chce. Jedyna zmiana to chwycilam za druty, jakas maskotke malej zrobie dla relaksu

milego poniedzialku

Do góry