reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
hej
u mnie burzowy klimat troche senna jestem, byłam dziś w Jeleniej Górze na gieldzie, patrzalam za kwaitami a przy okazji za wozkiem ale hehehe nie bylo na czym oka zawiesic ale upatrzylam na allegro wozek ale znim go za jakis czas kupie to chcialam sie was zapytac czy warto go kupowac oto on:
NOWY WOZEK CRV 3w1 GONDOLA+SPACEROWKA+FOTELIK!!! (1665596914) - Aukcje internetowe Allegro

ja wiem ze mam duzo czasu by kupic wozek ale za oknem leje wiec grzebie w sieci.
:):)
pozdrawiam was serdecznie

Alka ewelina: z tego co mowil moj gin usg wykonuje sie co 2-3 tyg tylko dla tego zeby bylo widac lepiej postep rozwoju... a co do zagrozenia to nie ma zagnego...coinnego przeswietlenie:) a 20 lat temu moze i tak bylo ze uwazano ze to szkodzi dziecku:) czasy i sprzet sie zmienił...

Ja kiedyś czytałam artykuł o tym, że za 10-20 lat będzie dopiero wiadomo czy faktycznie usg źle wpływa..bo na chwilę obecną dopiero prowadzą takie badania..:) wydaje mi się, że trzeba zachować umiar i tyle;) ta zasada dotyczy chyba wszystkiego i powinno być okej:)

Asteria a jak tam Twoje wymioty? nadal się męczysz tak okrutnie??

Vileyka:) nie ma wyboru:) musi być dobrze:)

Selena widziałam ten wózek kilka razy na ulicy:) on jest robiony na mutsy, który ma super opinie:)

Nagapalma:) widzę, że Ty też oglądasz na bobowózki:p ja u nich będę swój kupowała:) ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XA głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX gwarancja 2 lata! tylko nad kolorem się jeszcze zastanawiam:) najbardziej mi się z fioletowym podoba:) i ten ostatni:)

Gośka, Kasienkadg ja mam tak samo:) rano nie mogę patrzeć na jedzenie...gastro mnie łapie między 15, a 21, po 21 znów mam nudności...

a ja mam jutro dwa egzaminy i koszmar jakiś...nic nie mogę zapamiętać..pustka w głowie totalna...wiem, że jutro to obleję, ale rodzice i siostra każą mi się nie przejmować:)

Anastazzja i mają rację ... Przejmowanie się nic nie pomoże ... zaraz zaczniesz II trymestr, a wtedy łatwiej się uczyć więc umówisz się na poprawkę... Myśl o dzieciątku a nie martw się egzaminem ... poza tym - cuda się zdarzają - trzeba wierzyć hhihi;-)

nagapalma: witaj:*

Anastazzja: dzis jeszcze gorzej znow 2 razy zasłablam... i nudności ktore od rana daja tak w kosc ze nie jestem w stanie nic zjesc.... na sile dzis wciskalam w siebie rosol zeby zjesc cokolwiek ... ale po 15 min wyladowalam w kibelku... masakra... jeszcze do tego dreszcze ale temperatury nie mam...;/

Nie przejmuj sie egzaminami... poprawki zawsze jest mozliwosc...

reklama
Serena ten wozek CRV jest fajny i bardzo wygodny dla matki i dziecka
tylko niewygodny do auta
bo sklada sie w dwie czesci i zajmuje caly bagaznik nawet duzego auta
wiec jesli duzo jezdzisz autem ( jesli jezdzisz) to nie polecam

ja wczesniej mialam z pierwszym synem bugaboo cameleon

NOWE WYGODNE WÓZKI BUGABOO CAMELEON 2W1 GRATIS (1665569039) - Aukcje internetowe Allegro

ale ze duzo jezdze i tez sklada sie na dwie czesci a duzo jezdza autem
wiec go sprzedalam i kupilam bugaboo bee plus
jestem mega zadowolona
bo jest leciutki latwo sie sklada i zajmuje malo miejsca
to jest niby spacerowka ale rozklada sie do lezacem pozycji i naklada gondolke
BUGABOO BEE PLUS - SERIA LIMITOWANA różne kolory (1658076604) - Aukcje internetowe Allegro

ja z doswiadczenia wiem ile wozkow tyle gustow
wiec nie kazdemu sie podoba ten rodzaj wozka
ale tu w UK jest bardzo popularny

Do góry