reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
A ja jednak w domku:-D:-)
Wróciłam, wszyscy spali to i ja się położyłam....
Luśka jak mame zobaczyła o tej porze to piszczeć ze szczęścia zaczęła:-)

Cześć Dziewczyny,

Ja już też nadrobiła większość :)
Od rana pracowicie, ostatnie dni szkoły, pakowanie, dentysta i potem mi już tylko tesknić pozostanie za córcią, ale cóż tak to już jest :)

Miłego dnia Mamy :)

Pola:) ja Cię straszyć nie chce, ale u Nas w Trójmieście pada i pada od 3 dni..ale może się wypogodzi:)

Asteria...o matko! idź do lekarza...może kroplówkę dostaniesz? bo odwodniona na pewno jesteś...

Ania:D się wcale córusi nie dziwię:) mama z rana jak śmietana:p

a mi nie poszły egzaminy...ale trudno:) zaraz idę do baru mlecznego po jedzenie, bo w brzuchu mi burczy, ale jak tylko otwieram lodówkę to zapach z niej mnie poraża:p

Anastazzja, bardziej mi się spacerów po plaży chce i zmiany otoczenia niż smażenia tyłka w słońcu, więc zabieramy ciepłe ubranka i damy radę! :)

witam wszystkich po weekendzie :) byłam u lekarza i wszystko w porządku. dzidzia ma dopiero 11 mm :) rodzicom powiedzieliśmy. szczęscie wielkie to dla nich nie było, bo przed ślubem... ;/ co za ludzie , który to wiek mamy, 19? no ale cóż ...my się cieszymy i tyle. W Bydgoszczy dziś okropnie i pada, więc idę spać :)

witam dziewczyny,
ja wczoraj nie wytrzymałam i pojechałam na USG do mamy do szpitala
wymęczyłam ostatnio moją fasolkę - samolot, podróż samochodem i weselne tańce na koniec więc musiałam sprawdzić, bo coś cichutko siedzi
i wiecie co??
jest tam sobie, siedzi spokojnie, bije jej serduszko i ma 17,5 mm, coś duża w porównaniu do dzidzi Emm, ale jak to seduszko bije rozkosznie... eh zakochałam się :)

panna.nikt ja też mam badania 27.06, razem będziemy zdawały relację :)

ja też do lekarza 27.06 :)
Tylko, że ja ide w zasadzie po zwolnienie,a le poprosze o usg, bo jak czytam o tym wszystkim to mi sie wydaje ze nic się nie dzieje w moim brzuchu...

reklama
Do góry