reklama
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
A ja jednak w domku:-)
Wróciłam, wszyscy spali to i ja się położyłam....
Luśka jak mame zobaczyła o tej porze to piszczeć ze szczęścia zaczęła:-)
Wróciłam, wszyscy spali to i ja się położyłam....
Luśka jak mame zobaczyła o tej porze to piszczeć ze szczęścia zaczęła:-)
panna.nikt
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny,
Ja już też nadrobiła większość
Od rana pracowicie, ostatnie dni szkoły, pakowanie, dentysta i potem mi już tylko tesknić pozostanie za córcią, ale cóż tak to już jest
Miłego dnia Mamy
Ja już też nadrobiła większość
Od rana pracowicie, ostatnie dni szkoły, pakowanie, dentysta i potem mi już tylko tesknić pozostanie za córcią, ale cóż tak to już jest
Miłego dnia Mamy
Asteria
Wdrożona(y)
Witajcie dziewczyny
eh, ja juz wiem skad sie wziely moje wymioty... grypa jelitowa... ide dalej lerzakowac...
ale wam zazdroszcze tych wyjazdów na dlugi weekend
eh, ja juz wiem skad sie wziely moje wymioty... grypa jelitowa... ide dalej lerzakowac...
ale wam zazdroszcze tych wyjazdów na dlugi weekend
Anastazzja
Pola ja Cię straszyć nie chce, ale u Nas w Trójmieście pada i pada od 3 dni..ale może się wypogodzi
Asteria...o matko! idź do lekarza...może kroplówkę dostaniesz? bo odwodniona na pewno jesteś...
Ania się wcale córusi nie dziwię mama z rana jak śmietana
a mi nie poszły egzaminy...ale trudno zaraz idę do baru mlecznego po jedzenie, bo w brzuchu mi burczy, ale jak tylko otwieram lodówkę to zapach z niej mnie poraża
Asteria...o matko! idź do lekarza...może kroplówkę dostaniesz? bo odwodniona na pewno jesteś...
Ania się wcale córusi nie dziwię mama z rana jak śmietana
a mi nie poszły egzaminy...ale trudno zaraz idę do baru mlecznego po jedzenie, bo w brzuchu mi burczy, ale jak tylko otwieram lodówkę to zapach z niej mnie poraża
Emmm
witam wszystkich po weekendzie byłam u lekarza i wszystko w porządku. dzidzia ma dopiero 11 mm rodzicom powiedzieliśmy. szczęscie wielkie to dla nich nie było, bo przed ślubem... ;/ co za ludzie , który to wiek mamy, 19? no ale cóż ...my się cieszymy i tyle. W Bydgoszczy dziś okropnie i pada, więc idę spać
donia 1980
witam dziewczyny,
ja wczoraj nie wytrzymałam i pojechałam na USG do mamy do szpitala
wymęczyłam ostatnio moją fasolkę - samolot, podróż samochodem i weselne tańce na koniec więc musiałam sprawdzić, bo coś cichutko siedzi
i wiecie co??
jest tam sobie, siedzi spokojnie, bije jej serduszko i ma 17,5 mm, coś duża w porównaniu do dzidzi Emm, ale jak to seduszko bije rozkosznie... eh zakochałam się
panna.nikt ja też mam badania 27.06, razem będziemy zdawały relację
ja wczoraj nie wytrzymałam i pojechałam na USG do mamy do szpitala
wymęczyłam ostatnio moją fasolkę - samolot, podróż samochodem i weselne tańce na koniec więc musiałam sprawdzić, bo coś cichutko siedzi
i wiecie co??
jest tam sobie, siedzi spokojnie, bije jej serduszko i ma 17,5 mm, coś duża w porównaniu do dzidzi Emm, ale jak to seduszko bije rozkosznie... eh zakochałam się
panna.nikt ja też mam badania 27.06, razem będziemy zdawały relację
reklama
panna.nikt
Donia, masz PAPPA?