reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Mnie dzis wieczorkiem dopadl jakis dol... :-( Sama nie wiem o co mi chodzi;/

200zl moim zdnaiem to duzo kasy - ja za kompletna wizyte place 120zl.

Teraz moje plamienie zamienilo sie w sluz koloru kawa z mlekiem albo czasem brazowego :confused: Nie wiem o co chodzi... Miala ktoras z was cos takiego?

A i wydaje mi sie ze moj dzidzius tez jest nieco mlodszy, ale to dziwne bo moje cykle trwaly zazwyczaj 28dni, czasem 26.

Bedzie dobrze... hormony nam daja o sobie znac...

ja za komplet place 100 zł

moze poprostu jest mniejszy...

a co do sluzu to chyba dobry znak bo to znaczy ze krwawienie sie konczy...

reklama
dziękuję:) i za gratulacje (jeszcze dwa tygodnie i zaczynam drugi trymestr jupi..) i za kliknięcie (ten kot jest najcudowniejszy na świecie:D) moje cykle przed ciążą były kosmiczne, najpierw 3 pod rząd bezowulacyjne na luteince, potem kolejne 3 trwał po 2 tygodnie a ten był idealny 28 dni:D

Gośka..makaron carbonara..narobiłaś mi smaku! ale odpuść sobie surowe żółtko do sosu!!

Ja w ogóle pierwszy raz to robiłam i chyba nie do końca tak jak w przepisie wobec czego całe jajka zbełtałam ze śmietaną, gałką muszkatołową i odrobiną wegety i wrzuciłam na patelnię gdzie był podsmażony boczek. :) Ot taka perwersja. I dorzuciłam na koniec pietruszkę.
Nawet dobre, ale wiem, że to nie to :)

Kasienkadg..drogo, ale lekarka bardzo dobra..:) może faktycznie krwawienia ustępują? ale może lepiej zadzwoń do swojego gina...on na pewno rozwieje Twoje wątpliwości:) po co się stresować:)

Gośka..ja bym chętnie na ten Twój makaron wpadła:D

Vileyka:) widzę, że Ty też lubisz kociaki;D ja mam dwa, ale obecnie są u rodziców;) zawsze jeżdżą do "dziadków" na okres wakacyjny:) jejku...na prawdę Ci zazdroszczę "zaawansowania" ciąży...ja z jednej strony tak boję się, że z moim dzieckiem jest coś nie tak..nie widziałam jeszcze bijącego serduszka (w ogóle nie widziałam nic, bo nie miałam usg)...tyle poronień jest, więc dlaczego akurat mi ma się udać...masakra...a z drugiej oglądam już strony z ciuszkami dziecięcymi, wózek wybrałam...baa...nawet spacerówkę-parasolkę:p

a moi rodzice przywieźli mi właśnie kobiałkę truskawek kaszubskich prosto z pola:D mniam...mniam:d

Ostatnia edycja:
Anastazzja bylam u gina i on twierdzi ze nic niepokojacego nie widac, wszystko wyglada ok. Moze to bylo poprostu z przemeczenia... Wiec w ten weekend daje sobie na luz i nic nie robie tylko odpoczywam. I do pracy w tygodniu tez nie ide. A wizyte mam za poltorej tyg - 28.06. Tylko szkoda ze ten czas tak wolno leci... Ja juz najchetniej bym poleciala na usg:tak: Ale napewno nie ja jedna;)

A powiedzcie mi jak jest u was z jedzeniem? Bo ja do obiadu mam mdlosci i nie chce mi sie zbytnio jesc, za to popoludniu i wieczorem mam jakas glodowa masakre - ciagle bym jadla... I to raz slodkie, raz szynke, raz ogorki, a raz owoce... Nawet mi mojnŁ nutelle kupil bo mialam tak straszna na nia ochote:confused:

Ja z rana też nie mam na nic ochoty. Mdłości i słabo mi. Ale z reguły wciskam w siebie chociażby jedną kanapkę, bo nawet przed ciążą miałam tak, że było mi niedobrze z głodu. Popijam herbatą i jest w miarę dobrze. Czasem mnie dalej męczy czasem nie. No i pod wieczór miewam napady głodu i chętki na różne rzeczy.

W ogóle to jak widzę kwaśne żelki to mam taki ślinotok, że nie umiem się powstrzymać. Albo mamba malinowa. A ostatnio mam napady na Bon Bon kwaśne. O rany..

Ja wczoraj do skzoły kupiłam sobie princeske, ciastka i daysa :-D Bo jak na półce zobaczyłam to się oprzeć nie mogłam i co?? Princeske zeżarłam, reszte siostrze oddałam, bo nie mogłam patrzeć już na słodkie, gdzie kiedyś tylko słodkie mogło istnieć:-D nawet kawe jak słodziłam 3 łyżeczki tak teraz jedną, pół, albo wcale:-D

Mama moja się śmieje, że w końcu chłopak będzie:-D, bo 3 wnuczki już mają:-) i ani jednego wnuka:-D

Może ma racje<mysli>:-D:-D

Anastazzja zabraniam Ci wogóle tak myśleć:-), bo przez kolano dam;P

reklama
Dziewczyny co Wy myślicie o częstym USG, bo mnie np teściowa (jest położną, ale nie pracuje w zawodzie już 20lat) straszy, że za często może zaszkodzić itp ... Nie wiem co myśleć.

Do góry