reklama
panna.nikt
Fanka BB :)
Weekend się zaczął - aktywność wymiera
Jakie plany na dziś?
cześć Gośka, masz rację, widać, że weekend sie rozpoczął
My dziś mamy zaproszenie na 40 urodziny do znajomych, więc robię za kierowcę . Po wczorajszej wizycie, wciąż jeszcze jestem pół metra ponad ziemią.
Miłego dnia.
Kasienkadg
Mój plan - łóżko dzień drugi ;]
Asteria
Wdrożona(y)
Jakie plany na dziś?
Plan na dziś wyrzucić chłopów z domu, zrobic szybki obiad ogarnąć mieszkanie... i lerzec w wyrku - do 4 rano wymioty mnie meczyły...
Anastazzja
a u mnie plany wyglądają następująco po przespaniu 12 godzin!! (nie pamiętam kiedy tyle spałam) zabieram się do nauki bo w poniedziałek mam dwa egzaminy (i to takie wielkie krowy i ciężkie do ogarnięcia)..a że mi nauka zupełnie do głowy nie wchodzi to zaczynam już teraz...więc proszę o dodatkową motywację z Waszej strony
chyba pójdę coś zjeść, bo w brzuchu mi burczy, ale ma samą myśl o jedzeniu mnie odrzuca...ale chyba zjem mojego rosołku...bo wczoraj ugotowałam...
Asteria....Ty masz jakąś masakrę z tymi dolegliwościami....;/ zupełnie Ci nie zazdroszczę...;/
chyba pójdę coś zjeść, bo w brzuchu mi burczy, ale ma samą myśl o jedzeniu mnie odrzuca...ale chyba zjem mojego rosołku...bo wczoraj ugotowałam...
Asteria....Ty masz jakąś masakrę z tymi dolegliwościami....;/ zupełnie Ci nie zazdroszczę...;/
Mam plan posprzątać o! Ale jak się tylko przybieram to się mi odechciewa;/ zrobie jeszcze ze 3 podejścia i odpuszczę. Z imprez zrezygnowałam, bo jakaś taka ponura się zrobiłam póki co a o 22 oczy mi się zamykają. Kiepski ze mnie kompan. Starego wyślę wieczorem i poczytam albo pośpię. Nudy ;D Ale mam zamiar się wynudzić na maxa. Wczoraj była u koleżanki mamy 3-letnich bliźniaków kazała mi spać, nic nie robić i odpoczywać, bo potem naprawde nie ma kiedy ;D
Jak będziecie się bardzo nudzić to możecie kliknąć na to zdjęcie
Warsztaty Fotografii Artystycznej – warsztaty fotograficzne, kurs fotografii, akt, portret
Warsztaty Fotografii Artystycznej – warsztaty fotograficzne, kurs fotografii, akt, portret
Asteria
Wdrożona(y)
Jak będziecie się bardzo nudzić to możecie kliknąć na to zdjęcie
prosze
Anastazzja
dziewczyny...mam pytane...we wtorek mam wizytę umówioną na usg, ale właśnie się dowiedziałam, że kosztuje ona 200 zł (myślałam, że ok. 100zł)..problemem nie są pieniądze, bo rodzice dadzą mi bez mrugnięcia, ale nie wiem czy warto tyle wydać na pierwsze badania..za przemawia, że mają jeden z najlepszy sprzętów do usg w trójmieście...
reklama
Asteria
Wdrożona(y)
200 zl? 200 zł kosztuje prenatalne, a w którym tyg jesteś? bo jeżeli to jest prenatalne to sens jest robić je miedzy 11tc- 14tc tak przynajmniej mówi mój lekarz...
Jeżeli ma to być normalne to uważam ze jest to wyzysk
Jeżeli ma to być normalne to uważam ze jest to wyzysk