reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

x21!! to teraz musisz wypoczywać dużo!!! i uważać na siebie i fasolkę!!:) i wszystko będzie dobrze:)

Nagapalma z tym rowerem to chodzi o to, że kobitce z dużym brzuchem zmienia się środek ciężkości i wtedy łatwiej jest jej stracić równowagę i się wywalić...i o to chodzi:)

Pola...zakochałam się w tym kocyku!!!

Mazia...ja myślę, że pierwsze rzeczy zacznę zbierać po ukończeniu 12 tygodnia:) ale tak za prawdziwe zakupy zabiorę się pod koniec listopada:) a ciuszki będę kupować na styczniowych wyprzedażach:)

reklama
No ja też jakieś pierdołki to kupię gdy skończę 3 miesiąc... A większe zakupy to około października listopada ...

Anastazzja podziwiam optymizm, że z brzuchem w styczniu będziesz miała siły na wyprzedaże i ten tłok w sklepach. Ja w ogóle nie lubie wyprzedaży właśnie przez tłok i smród niektórych ludzi, a w ciąży to już zupełnie :-)

Alka:) ja od samym domem mam Galerię Bałtycką..:) wystarczy być na jej otwarcie, a ludzi jeszcze wtedy nie ma:) zawsze tak robię z wyprzedażami dla siebie:) wstaje o 8:40, ogarniam się o 9 wychodzę i o 9.05 jestem już w pustym centrum:)

ewelinka a powiedz mi, kiedy Ty będziesz wiedziała ile się zagnieździło itp ... Wiem, że może głupie pytanie, ale nie orientuję się w tym temacie zupełnie. Z Twojego opisu widzę, że chyba zdecydowałaś się na włożenie czterech pęcherzyków - odważnie :)

były 2 zarodki, to 4 AA i 3 AB to ich klasa, a już wiem, że został tylko jeden z nami. Czterech nikt by mi nie podał, zresztą sama bym się nie odważyła;-)

Ale musialam was nadrabiac!!!

Ja niestety w tym tyg plamilam eh:( I weekend mam lezacy ... Luteina dopochwowo i lozeczko... Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :-(

Asteria i Pati Sama palilam wiec was rozumiem. Ja mam tylko tyle dobrze ze mnie samo odrzucilo od papierosow z dnia na dzien;)

MarciaaAle Ci dobrze...Ja w tym roku sie wybieram nad polskie morze. Ale to dopiero w sierpniu.

Anastazzja: Narobilas mi smaka tym swoim tortem mniammm:-p bo ja sie zrobilam slodyczolubna i mam straszna ochote na sernik!!! A tu musze lezec;(

agatulka25 witam :-)

Nagapalma ja raz ze nie mam ochoty na sex, dwa ze moj Ł sie boi, a rzy- teraz przez to plamienie to juz wogole trzeba uwazac.

selena1980 witaj;)

panna.nikt to w takim razie Twoja corcia zdolniacha jest;) Gratulacje;

daissywitaj;) Na poczatku jest ciezko z dwoma maluchami ale za to pozniej sie beda fajnie dogadywac;) Wiem bo moja mama rodzila mnie i moich braci w odstepach 1,5rocznych:-)

Pola i x21 To widze ze mam towarzyszki niedoli w plamieniach;] To moze to moje plamienie tez z przemeczenia i stresu...Bo tak szczerze powiedziawszy to nie oszczedzalam sie zbytnio;] Albo mysle ze moze to cos od mojego tylozgiecia macicy hmmm... Moze sie prostuje czy cos...

mazia91 ja czekam do drugiego trymestru napewno na jakiekolwiek zakupy.

Cześć dziewczyny :)
Przyznam się że od pewnego czasu czytam Wasze forum i bardzo mi się podoba ale jakoś do tej pory nie miałam czasu żeby się zalogować..
W ciaży jestem już po raz 3 - mam 15 letnią córkę i 13 letniego syna. Przepaść straszna no ale cóż zdarza się :)). Termin porodu wg lekarza mam na 10 stycznia a w poniedziałek byłam na uSG i pokazało mi 17 stycznia :)
No i 30 czerwca mam umówiony termin badan prenatalnych (w moim wieku są już obowiązkowe ) no i strasznie się boję..
Dorota

reklama
Do góry