reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

x21!! to teraz musisz wypoczywać dużo!!! i uważać na siebie i fasolkę!!:) i wszystko będzie dobrze:)

Nagapalma z tym rowerem to chodzi o to, że kobitce z dużym brzuchem zmienia się środek ciężkości i wtedy łatwiej jest jej stracić równowagę i się wywalić...i o to chodzi:)

Pola...zakochałam się w tym kocyku!!!

Mazia...ja myślę, że pierwsze rzeczy zacznę zbierać po ukończeniu 12 tygodnia:) ale tak za prawdziwe zakupy zabiorę się pod koniec listopada:) a ciuszki będę kupować na styczniowych wyprzedażach:)

reklama
No ja też jakieś pierdołki to kupię gdy skończę 3 miesiąc... A większe zakupy to około października listopada ...

Anastazzja podziwiam optymizm, że z brzuchem w styczniu będziesz miała siły na wyprzedaże i ten tłok w sklepach. Ja w ogóle nie lubie wyprzedaży właśnie przez tłok i smród niektórych ludzi, a w ciąży to już zupełnie :-)

Alka:) ja od samym domem mam Galerię Bałtycką..:) wystarczy być na jej otwarcie, a ludzi jeszcze wtedy nie ma:) zawsze tak robię z wyprzedażami dla siebie:) wstaje o 8:40, ogarniam się o 9 wychodzę i o 9.05 jestem już w pustym centrum:)

ewelinka a powiedz mi, kiedy Ty będziesz wiedziała ile się zagnieździło itp ... Wiem, że może głupie pytanie, ale nie orientuję się w tym temacie zupełnie. Z Twojego opisu widzę, że chyba zdecydowałaś się na włożenie czterech pęcherzyków - odważnie :)

były 2 zarodki, to 4 AA i 3 AB to ich klasa, a już wiem, że został tylko jeden z nami. Czterech nikt by mi nie podał, zresztą sama bym się nie odważyła;-)

Ale musialam was nadrabiac!!!

Ja niestety w tym tyg plamilam eh:( I weekend mam lezacy ... Luteina dopochwowo i lozeczko... Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :-(

Asteria i Pati Sama palilam wiec was rozumiem. Ja mam tylko tyle dobrze ze mnie samo odrzucilo od papierosow z dnia na dzien;)

MarciaaAle Ci dobrze...Ja w tym roku sie wybieram nad polskie morze. Ale to dopiero w sierpniu.

Anastazzja: Narobilas mi smaka tym swoim tortem mniammm:-p bo ja sie zrobilam slodyczolubna i mam straszna ochote na sernik!!! A tu musze lezec;(

agatulka25 witam :-)

Nagapalma ja raz ze nie mam ochoty na sex, dwa ze moj Ł sie boi, a rzy- teraz przez to plamienie to juz wogole trzeba uwazac.

selena1980 witaj;)

panna.nikt to w takim razie Twoja corcia zdolniacha jest;) Gratulacje;

daissywitaj;) Na poczatku jest ciezko z dwoma maluchami ale za to pozniej sie beda fajnie dogadywac;) Wiem bo moja mama rodzila mnie i moich braci w odstepach 1,5rocznych:-)

Pola i x21 To widze ze mam towarzyszki niedoli w plamieniach;] To moze to moje plamienie tez z przemeczenia i stresu...Bo tak szczerze powiedziawszy to nie oszczedzalam sie zbytnio;] Albo mysle ze moze to cos od mojego tylozgiecia macicy hmmm... Moze sie prostuje czy cos...

mazia91 ja czekam do drugiego trymestru napewno na jakiekolwiek zakupy.

Cześć dziewczyny :)
Przyznam się że od pewnego czasu czytam Wasze forum i bardzo mi się podoba ale jakoś do tej pory nie miałam czasu żeby się zalogować..
W ciaży jestem już po raz 3 - mam 15 letnią córkę i 13 letniego syna. Przepaść straszna no ale cóż zdarza się :)). Termin porodu wg lekarza mam na 10 stycznia a w poniedziałek byłam na uSG i pokazało mi 17 stycznia :)
No i 30 czerwca mam umówiony termin badan prenatalnych (w moim wieku są już obowiązkowe ) no i strasznie się boję..
Dorota

reklama
Do góry