Anastazzja
Fanka BB :)
dziewczyny!! Wszystkiego najlepszego z okazji dnia matki:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiecie nie jestescie zbytnio mile my ja potrafimy zrozumiec nie kazdy potrafi pisac tak zwiezle jak inni zeby kazdy zrozumial na forum z ciaza po poronieniu jest duzo lasek ktore nawet w ciagu roku tracily 4 razy ciaze i co waszym zdaniem to jest choroba psychiczna nie moje drogie to jest chec bycia matka cieszcie sie ze was to nie spotyka a co do oczerniania to najpierw sie zastanowcie nad tym co piszecie Marcepanek sama podkreslila ze jej moz sam zadecydowal o ciazy a nie razeja o Marcepanku doczytałam dopiero do końca, to chyba jakas poważna choroba psychiczna....jestem w szoku. Jeszcze pisać na wątku poronienie, gdzie są tak tragiczne przypadki...