reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

to moze przyjemniejszy temat ;-)

macie juz imie dla dzieciaczka?

mi imie dla dziewczynki "zostało" z poprzedniej ciąży a dla chłopca takie robocze na razie poki tz sie nie wypowie;-)

reklama
Nie jeszce nie mam i narazie z Ü stwierdzilismy ze nie bedziemy tym sobie glowy zawrac dopiero gdy pznamy plec, po co myslec dwa razy hahahaha

Napewno bedzie to imie tureckie i juz dzis wiem ze z samym wyborem bedzie duuuzy problem :)

Z tego co czytalam to jednosc z bogiem cz ycos takiego, ale ni ejestm pewna, bo nie wybieralismy ze wzgledu na znaczenie raczej pokoleniowo, tak nazywala sie babcia mojego meza

Jak byłam w ciąży z moją córką to cały czas miała być Anielką, aż do chwili kiedy przeczytałam imię Julianna i już nie chciało być inaczej, jak marudzi na swoje imię to tłumaczę jej że sama sobie wybrała :)

ja w ogóle mam bzika na punkcie oryginalnych imion , moze nawet nie tyle oryginalnych w sensie dziwnych ile rzadko spotykanych... np w przedszkolu w grupie mojego synka jest 4 Jakubów i 4 Julie...
sama mam w miare oryginalne i zawsze mi sie to podobało.

Anielka ślicznie!!! też mi się podoba;)

Anielka super imię, bardzo mi się podoba:-) U nas będzie Weronika jesli dziewczynka albo Kacperek jeśli chłopiec, jakoś od razu na te imiona wpadliśmy i tak zostało:-)

reklama
Do góry