reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
To ja się dołączam do gratulacji i zarazem witam wszystkie Styczniowe przyszłe mamusie:-) Miło mi dołączyć do waszego grona!

Emmm , Anisia84 Gratuluje i witam

dziewczyny co w koncu z Marcepankiem ona stracila teraz ta ciaze czy to bylo wszystko sciema
bo nie rozumiem po co byl ten post co wkleila b_iala

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie "nowe" Mamusie:-)
Anastazzja bardzo mi przykro, że fasolki nie ma... Ale trzymam kciuki, za następny cykl?:-D

Z Laurą moje libodo sięgało (pozwole przytoczyć wypowiedź którejś z dziewczyn:-)) sufitu mojego albo nawet sąsiada z góry:-D:-), za to teraz sięga podłogi;/

No nic... trzeba się iść szykować do pracy:-D Popodjadać truskawki:-D

Emmm , Anisia84 Gratuluje i witam

dziewczyny co w koncu z Marcepankiem ona stracila teraz ta ciaze czy to bylo wszystko sciema
bo nie rozumiem po co byl ten post co wkleila b_iala

Wg mnie to była ściema.
Niestety, "przerobiłam" już kilka takich przypadków i właściwie one wszystkie są do siebie podobne.
Mnie się od razu coś nie podobało, ale nie chciało mi sie szukać.
Post b_ialej wcale mnie nie zdziwił. Niestety

ja o Marcepanku doczytałam dopiero do końca, to chyba jakas poważna choroba psychiczna....jestem w szoku. Jeszcze pisać na wątku poronienie, gdzie są tak tragiczne przypadki...

A ja Wam powiem, ze od poczatku cos przeczuwlama, i cala ta jej historia wydawala mi sie zmyslona, niestetyn an forum nie jestem od dzis, i na watku mam wrzesniowych 2007 przerabialysmy kilka takich przypadkow dlatego teraz tak bardzo jestem ostrozna

reklama
A u nas dzis chorobowo. Mala byla we wtorek na wycieczce z przedszkolem w Zoo niestety pogoda im nie dopisala, czego skutkiem teraz jest katar i kaszel, nic do konca tygodnia w domu ja przetrzymam i podlecze

Do góry