reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
ale z czy masz nie jasnosc w tym co ona pisala zdjecie z usg tez jest sfalszowane to ze jedna laska nie potrafi zlozyc tego co ona wczesniej napisala i pisze wszedzie to samo na kazdym blogu gdzie tylko pojawila sie Marcepanek to teraz wszystkie doszukuja sie tego samego to sie nazywa trik manipulacyjny
matka ktora traci swoje dziecko czasami nie potrafi skladnie opisac tego co wyniklo i co sie stalo ktos kto tego nie przezyl nie zrozumie ja tez po smierci mojego synka pisalam nieskladnie malo opisowo i tez laski mogly by pomyslec ze zmyslam ale daly mi szanse i po ogarnieciu sie i pisaniu non stop o tym wyszlam z tego amoku Marcepanek malo pisala o takich sprawach i po kazdej stracie sie ta nie skladnia nasilala

Kasia ja nie rozumie dlaczego ty sie tak oburzasz, kazda ma prawo z jej wypowiedzi sama wywnioskowac co o tym mysli, i jak dla mnie dziewczyna nie byla autentyczna w tym co pisala, dlatego tez podchodzilam do niej z rezerwa nie wdajac sie w wieksze dyskusje. Poza tym zdjecie USG jaki to dowod? Kazda z nas moze znalesc pierwsze lepsze zdjecie USG w internecie i wkleic jako swoje tak samo jak zdjecia dzieci, wiem cos o tym, bo zdjecie mojej corki rowniez zostalo uzyte bez mojej zgody i wiedzy do okropnych celow, a dowiedzialam sie przypadkiem od innych Babyboomowych mam

klavell nie ma sensu z toba dyskutowac bo ja tez moglabym powiedziec ze ty tez nie jestes wiarygodna o kazdej mozna by bylo to powiedziec ale my nie jestesmy od tego zeby kogos oceniac i mieszac z blotem jest mi zal takich osob ktore potrafia tak po paru postach zniszczyc komus psyche gratuluje podejscia do zycia i teraz pomys co ona teraz czuje jak czyta to wszystko a co jak wszystko to jest prawda zastanowilas sie nad tym moim zdaniem masz cos do kogos to na privala z ty a nie oczerniac na publiku
gratuluje

Witam, ja proponuje zamknąć już temat Marcepanka i nie ciągnąć go dłużej... dostaliśmy informacje od innych dziewczyn - każda niech sama w sobie przemyśli i wyciągnie wnioski... po co mamy się kłócić:-) mamy na tym forum czuć się dobrze i cieszyć się naszymi pociechami które mamy pod serduszkiem bo teraz to one są najważniejsze.. :-)

dziewczyny przestancie:blink:,

wiem, ze to forum i kazdy moze wypowiadac sie zgodnie ze swoja mysla, ale rowniez jest to miejsce, ktore powinno sprawiac nam radosc

jestescie w ciazy, nie denerwujcie sie

KASIU tylko, ze ty chyba nie czytasz dokladnie tego co ja pisze, nigdzie nie napisalam, ze ona klamie, czy sobie wszystko wymyslila, wrecz przeciwnie zaznaczylam nawet "I nie mowie teraz ze ONA wszystko co tu napisala to wymyslila, ale jednak powinnysmy byc troche ostozne tymbardzej gdy naplywaja do nas informacje od innych osob."
Nigdzie tez nie napisalam tak jak tu juz padlo w innych wypowiedziach ze ona jest psychiczna.
Ja tylko pisze ze kazda z nas powinna byc ostrozna, tymbardziej gdy naplywaja do nas inforacje z jakmis tam podejrzeniami od inych osob. I pisze na podstawie swoich dosiwadczen nie na podstawie Marcepanka. I tak jak napisalas rownie dobrze ja, Ty czy inne dziewczyny mozemy pisac nie prawde ale to zalezy od nas samych w co i komu wierzymy, bo kazdy z nas sam pracuje sobie na zaufanie.
Pozatym uwazam ze o takich sprawach i podjerzeniach wzgledem kogos powinno sie informowac tak jak my zostalysmy poinformowane, by unikac forumowych Troli, i fakt moze byc to nie prawda, ale tu mamy 50% szans, bo rownie dobrze moze to byc prawda i jezeli tak jest to moderatorzy powinni podjac w tej sprawie wlasniwe kroki, tak by taka osoba wiecej na forum sie nie znalazla. Bo to oni wiedza najwiecej o kazdym z uczetnikow chociazby IP z ktorego mozna wiele wyczytac...
Pozatym to jest ogolnodostene forum i kazdy ma prawo pisac o tym o czym mysli i co mu nie pasuje, ty wyrazilas swoje zdanie, bronisz, badz nie bronisz Marcepanka masz do tego prawo, moze Tobie jest ja latwiej zrozumiec, bo jak sama napisalas przeszlas przez cos podobnego czego nikomu nie zycze.
Ale tak samo jak ty kazda z nas ma prawo czuc i myslec co innego, bo forum nie jest od tego by sobie wzajemnie przytakiwac, ale pisac otwarcie i w sposob kulturalny i jak dla mnie ja tu zadnej granicy nie przekroczylam nikogo nie wyzwalam i nikomu nie wmawiam ze musi myslec tak jak ja, bo ani ja ani ty nie mamy 100% pewnosci co jest prawda a co nie. Nie napisalam tez nigdzie ze jestes zalosna czy zali mi ciebie bo myslisz inaczej, czy stoisz za nia murem tak jak ty zrobilas wzgledem nas, bo jak widac z wczesniejszych wypowiedzi niektorych dziewczyn i one mialy swoje podejrzenia czy dziwne odczucia...

Ja mysle ze tu nie ma sie o co klocic i narzucac innym swojego zdania, bo ja bede myslala tak ty inaczej, wazne by podobne sytuacje byly dla nas przestroga na przyszlosc i przede wszytkim uczyly nas ostroznosci

ale z czy masz nie jasnosc w tym co ona pisala zdjecie z usg tez jest sfalszowane to ze jedna laska nie potrafi zlozyc tego co ona wczesniej napisala i pisze wszedzie to samo na kazdym blogu gdzie tylko pojawila sie Marcepanek to teraz wszystkie doszukuja sie tego samego to sie nazywa trik manipulacyjny
matka ktora traci swoje dziecko czasami nie potrafi skladnie opisac tego co wyniklo i co sie stalo ktos kto tego nie przezyl nie zrozumie ja tez po smierci mojego synka pisalam nieskladnie malo opisowo i tez laski mogly by pomyslec ze zmyslam ale daly mi szanse i po ogarnieciu sie i pisaniu non stop o tym wyszlam z tego amoku Marcepanek malo pisala o takich sprawach i po kazdej stracie sie ta nie skladnia nasilala

Masz rację, ale pomyśl czy spotkałaś kiedyś kobietę, która poroniła, raz lub wiecej i pisze o osobie, że jest stworzona do rodzenia dzieci niczym boginii płodności?
Ja jestem ostrożniejsza...

Witam, ja proponuje zamknąć już temat Marcepanka i nie ciągnąć go dłużej... dostaliśmy informacje od innych dziewczyn - każda niech sama w sobie przemyśli i wyciągnie wnioski... po co mamy się kłócić:-) mamy na tym forum czuć się dobrze i cieszyć się naszymi pociechami które mamy pod serduszkiem bo teraz to one są najważniejsze.. :-)
Dokladnie i to zdanie mi sie bardzo podoba i chyba w nim caly sens, niech kazda z nas sama wyciagnie wnioski :)))

reklama
Do góry