reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam Was Kochane Stycznióweczki 2012 :) Ja jestem styczniowka 2011 i tak jak dziewczyny juz nie moglam sie doczekac Waszego Watku:) Zycze Wam samych radosci i szczesliwego przebiegu ciaz,oraz jak najmniej ''dokuczliwych ''objawów.U Mnie tez Majeczka nie doczekała do poczatku stycznia i przyszła na swiat 23 grudnia.Pozdrawiam:)

reklama
Witam Was kochane!! Ja tak jak martusia jestem styczniówką 2011, i aż mi się łezka zakręciła jak tak patrze na Wasze suwaczki:))) Życze Wam samych pięknych chwil, i jak najmniej doegliwosci. Powodzenia

jak się dowiedziałam że styczniówki 2012 już są to musiałam zajrzeć :)

My z 7 stycznia :) życzę dziewczyny udanych ciąż i tego byście na forum znalazły takie życzliwe osoby jak my mamy i miały wsparcie:)
Ah te wspomnienia heh :)

Cieszę się kochane ze uw as wszytsko ok. Ja byłam 12.05 na uSG kropek jest zagnieżdzony prawidłowo nastepne w sobote za tydzień mam nadzieje zobaczyc serduszko.

Fajnie ze mamy swoje miejsce;)

Cieszę się kochane ze uw as wszytsko ok. Ja byłam 12.05 na uSG kropek jest zagnieżdzony prawidłowo nastepne w sobote za tydzień mam nadzieje zobaczyc serduszko.

Fajnie ze mamy swoje miejsce;)

To gratulacje! Ja jeszcze przed wizytą, ale jakoś spokojna jestem, że wszystko będzie dobrze. Dzisiaj cały dzień szykowaliśmy na jutro imprezę urodzinową naszego synka. Jutro przyjeżdżają dziadki i chrzestny z żoną. A on sobie śpi i nawet nie wie, jakie atrakcje go jutro czekają... Dobrej nocy

Hej dziewczyny, ale sie rozpisalyscie, chwila nieuwagi i tyyyyyle nadrabiania ;)
Wtam wszystkie nowe styczniowki, zycze spokojnych ciaz i zeby wszystko bylo dobrze!!!!
Ja jakas zalatana jestem ostatnio tyle sie dzieje, ze brak czasu na upragniony odpoczynek.....
Ja mdlosci mam sporadyczne, nie dokuczaja bardzo, piersi rosna i bola, brzuch czasem ciagnie ale ogolnie jest wszystko super w porownaniu do dwoch poprzednich ciaz!
Jestem tylko zmeczona i rozkojarzona, wiec rozumiem o czym mowicie :)
Asteria mi tez puchna dlonie i stopy i sama sie dzisiaj zastanawialam czy to ok bo jakos wczesnie talkie objawy....
Niestety mamuska moja wizyta u gin przeklada sie na next week, wiec 18tego bede czekac na Twoja relacje!!!!!
Ja wlosy farbowalam w obu ciazach i w tej juz tez, oczywiscie bez amoniaku!
ale solarium odradzam i jest to naukowo stwierdzone, ze jest szkodliwe dla nas samych, wiec w ciazy to juz bardzo, lubie to i korzystam z checia ale w ciazy to na 100% dam spokuj maluszkowi z opalaniem!!!!!
Padam juz...... POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE CIEPLO :****

Czesc Dziewczyny:-)
Ja tez jestem styczniowka 2011 i chcialam Wam zyczyc spokojnych ciąż,duzo relaksu i radosci z kazdego dnia ciazy:-)to fantastyczny czas mimo tych wszytskich dolegliowsci:-)

wow jak ten czas leci, rok temu o tej porze już się cieszyłam z mojej malutkiej fasoleczki a dziś ma już ona 66 cm i 7 kg,
tak jak moje poprzedniczki życzę Wam abyście w spokoju i radości dotrwały do porodu, bez żadnych dolegliwości i komplikacji:****

Witam dziewczynki
Życzę udanego rozwiązania, lekkich porodów i mile spędzonego czasu na forum

Stycziówka 2011 ( 8 stycznia)

reklama
Witam. Również będę mamą styczniową. Planowa @ na 12. 05.
8 robiłam teścik i 2 grube krechy, hcg też podwyższone. Do gina myślę zapisać się w przyszłym tygodniu.
Życzę dużo zdrowia dla mam i fasolek :happy::happy::happy:

Do góry