reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Witam Was Kochane Stycznióweczki 2012 :) Ja jestem styczniowka 2011 i tak jak dziewczyny juz nie moglam sie doczekac Waszego Watku:) Zycze Wam samych radosci i szczesliwego przebiegu ciaz,oraz jak najmniej ''dokuczliwych ''objawów.U Mnie tez Majeczka nie doczekała do poczatku stycznia i przyszła na swiat 23 grudnia.Pozdrawiam:)

reklama
Witam Was kochane!! Ja tak jak martusia jestem styczniówką 2011, i aż mi się łezka zakręciła jak tak patrze na Wasze suwaczki:))) Życze Wam samych pięknych chwil, i jak najmniej doegliwosci. Powodzenia

jak się dowiedziałam że styczniówki 2012 już są to musiałam zajrzeć :)

My z 7 stycznia :) życzę dziewczyny udanych ciąż i tego byście na forum znalazły takie życzliwe osoby jak my mamy i miały wsparcie:)
Ah te wspomnienia heh :)

Cieszę się kochane ze uw as wszytsko ok. Ja byłam 12.05 na uSG kropek jest zagnieżdzony prawidłowo nastepne w sobote za tydzień mam nadzieje zobaczyc serduszko.

Fajnie ze mamy swoje miejsce;)

Cieszę się kochane ze uw as wszytsko ok. Ja byłam 12.05 na uSG kropek jest zagnieżdzony prawidłowo nastepne w sobote za tydzień mam nadzieje zobaczyc serduszko.

Fajnie ze mamy swoje miejsce;)

To gratulacje! Ja jeszcze przed wizytą, ale jakoś spokojna jestem, że wszystko będzie dobrze. Dzisiaj cały dzień szykowaliśmy na jutro imprezę urodzinową naszego synka. Jutro przyjeżdżają dziadki i chrzestny z żoną. A on sobie śpi i nawet nie wie, jakie atrakcje go jutro czekają... Dobrej nocy

Hej dziewczyny, ale sie rozpisalyscie, chwila nieuwagi i tyyyyyle nadrabiania ;)
Wtam wszystkie nowe styczniowki, zycze spokojnych ciaz i zeby wszystko bylo dobrze!!!!
Ja jakas zalatana jestem ostatnio tyle sie dzieje, ze brak czasu na upragniony odpoczynek.....
Ja mdlosci mam sporadyczne, nie dokuczaja bardzo, piersi rosna i bola, brzuch czasem ciagnie ale ogolnie jest wszystko super w porownaniu do dwoch poprzednich ciaz!
Jestem tylko zmeczona i rozkojarzona, wiec rozumiem o czym mowicie :)
Asteria mi tez puchna dlonie i stopy i sama sie dzisiaj zastanawialam czy to ok bo jakos wczesnie talkie objawy....
Niestety mamuska moja wizyta u gin przeklada sie na next week, wiec 18tego bede czekac na Twoja relacje!!!!!
Ja wlosy farbowalam w obu ciazach i w tej juz tez, oczywiscie bez amoniaku!
ale solarium odradzam i jest to naukowo stwierdzone, ze jest szkodliwe dla nas samych, wiec w ciazy to juz bardzo, lubie to i korzystam z checia ale w ciazy to na 100% dam spokuj maluszkowi z opalaniem!!!!!
Padam juz...... POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE CIEPLO :****

Czesc Dziewczyny:-)
Ja tez jestem styczniowka 2011 i chcialam Wam zyczyc spokojnych ciąż,duzo relaksu i radosci z kazdego dnia ciazy:-)to fantastyczny czas mimo tych wszytskich dolegliowsci:-)

wow jak ten czas leci, rok temu o tej porze już się cieszyłam z mojej malutkiej fasoleczki a dziś ma już ona 66 cm i 7 kg,
tak jak moje poprzedniczki życzę Wam abyście w spokoju i radości dotrwały do porodu, bez żadnych dolegliwości i komplikacji:****

Witam dziewczynki
Życzę udanego rozwiązania, lekkich porodów i mile spędzonego czasu na forum

Stycziówka 2011 ( 8 stycznia)

reklama
Witam. Również będę mamą styczniową. Planowa @ na 12. 05.
8 robiłam teścik i 2 grube krechy, hcg też podwyższone. Do gina myślę zapisać się w przyszłym tygodniu.
Życzę dużo zdrowia dla mam i fasolek :happy::happy::happy:

Do góry